Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 1556τ.μ. - Πηγή, Αρκάδι

Ζητούμενη τιμή: 215000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Αρκάδι, Πηγή

215,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Αρκάδι, Πηγή

ID: 231661007-93

Τετραγωνικά Μέτρα

1556

Το χωριό Πηγή, μόλις 9 χλμ από την πόλη του Ρεθύμνου, αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους και ραγδαία αναπτυσσόμενους τουριστικούς προορισμούς του νομού.

Εκεί διατίθενται προς πώληση δύο οικόπεδα άρτια και οικοδομήσιμα, συνολικής έκτασης 1556 τ.μ, με συνολική επιτρεπόμενη δόμηση 800 τ.μ. Πρόκειται για δύο γειτονικά επίπεδα οικόπεδα 843 τμ και 713 τμ με μέγιστη δόμηση 400 τ.μ. έκαστο.

Οι παροχές ύδρευσης, ηλεκτροδότησης και τηλεπικοινωνιών είναι άμεσες, ενώ η θέση τους είναι άκρως προνομιακή καθώς βρίσκονται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία, δίπλα στην όμορφα ανακαινισμένη πλατεία του χωριού.

Έχοντας πολύ εύκολη και άνετη πρόσβαση με αυτοκίνητο και μόλις δύο χιλιόμετρα απόσταση από τη θάλασσα, αποτελούν μια μοναδική επενδυτική επιλογή με πληθώρα επιλογών προς αξιοποίηση είτε για ιδιοκατοίκηση είτε για τουριστική εκμετάλλευση.

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.