Πώληση Μονοκατοικία 191τ.μ. - Πυργαδίκια, Παναγιά

Ζητούμενη τιμή: 550000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Παναγιά, Πυργαδίκια

550,000 €

Ν. Χαλκιδικής, Παναγιά, Πυργαδίκια

ID: 231321015-17116

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

191

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

1975

Όροφος

1ος

Κωδικός Ακινήτου: #1015-17116 | Παναγιά, Πυργαδίκια Υπέροχη διπλοκατοικία σε οικόπεδο 750 τ.μ. πρώτο στη θάλασσα. Στο ισόγειο βρίσκεται μία ευρύχωρη και άνετη γκαρσονιέρα 50τμ. με ένα υπνοδωμάτιο σαλοκουζίνα μπάνιο. Καθώς και ένα διαμέρισμα 60τμ. 2 υπνοδωματίων μεγάλη σαλοκουζίνα και μπάνιο. Και τα δύο έχουν πρόσβαση στον υπέροχα διαμορφωμένο κήπο. Ο πρώτος όροφος, προσβάσιμος με εξωτερική σκάλα, είναι ανεξάρτητος, 81 τ.μ., με 2 υπνοδωμάτια, μεγάλη σαλοκουζίνα με τζάκι με μεγάλα μπαλκόνια μπρος-πίσω μπορείς να απολαύσεις τον πρωινό καφέ Στο πίσω μπαλκόνι με θέα το βουνό και Τον απογευματινό καφέ στο μπροστά μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα.Ο περιβάλλον χώρος διαθέτει καλά διαμορφωμένο οικόπεδο με πράσινο και δέντρα που διακοσμούν πάρα πολύ όμορφα την αυλή. Το μπάρμπεκιου που συνοδεύεται από ένα μεγάλο κιόσκι ιδανικό για να προσφέρει Στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης μετά το μπάνιο σας στη θάλασσα. Επίσης για την άνεση και την ευκολία διατίθεται μία δεξαμενή με αντλία για σταθερή παροχή νερού και ένα πηγάδι. Στο οικόπεδο υπάρχει και μία ντουζιέρα. Επίσης, διαθέτει μεγάλο απορροφητικό βόθρο και κομποστοποιητή. Η παραλία είναι οργανωμένη, ενώ η θάλασσα κρίνεται υπέροχη και καθαρή. Ιδανικό για όσους επιθυμούν ένα πανέμορφο καταφύγιο δίπλα στη θάλασσα με πλούσιες ανέσεις και επιλογές για χαλάρωση. Μην χάσετε αυτήν τη μοναδική Ευκαιρία. Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού για να δείτε αυτήν την υπέροχη κατοικία.

REMAX GOLD Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. www.remax-gold.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας: Κέντρο: 2310913913, Εγνατία 62, Κέντρο 546 24 Εύοσμος: 2310670590, Σμύρνης 15, Εύοσμος 562 24

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Αποθήκη

Κλιματισμός

Διαμπερές

Μπάνιο

Τζάκι

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέα: Θάλασσα

Θέσεις Parking: Μία

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.