Ενοικίαση Διαμέρισμα 50τ.μ. - Λενταριανά, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 550 €

Just Rented

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Χανιά, Λενταριανά

550 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Λενταριανά

ID: 231671003-546

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

50

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

1ος

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ νεόδμητο 2αρι στα Λενταριανά Χανίων!

Παράδοση Ιανουάριο 2024 Πρόκειται για διαμέρισμα 50τμ. 1ου ορόφου με πάρκινγκ στην πυλωτή και αποθήκη στο υπόγειο, κατασκευής 2023 Βρίσκεται σε τριώροφη πολυκατοικία με υλικά τελευταίας τεχνολογίας, και διαμόρφωση εξωτερικού χώρου.

Αποτελείται από ενιαίο χώρο κουζίνα-σαλόνι με μπαλκονόπορτα που οδηγεί στην βεράντα, έχει ένα μπάνιο με ντουζιέρα και παράθυρο, ένα μικρό χώρο όπου έχει τοποθετηθεί ντουλάπα και εσοχή για το πλυντήριο ρούχων και επίσης ένα άνετο υπνοδωμάτιο με μεγάλη εντοιχισμένη ντουλάπα και μπαλκονόπορτα που οδηγεί στο μπαλκόνι. Διαθέτει θέρμανση με αντλία θερμότητας, ηλιακό θερμοσίφωνα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, συναγερμό, θυροτηλέφωνο, πυρασφάλεια, θωρακισμένη πόρτα και ασανσέρ, όπου καταλήγει στο υπόγειο.

Τα Λενταριανά είναι συνοικία της πόλης των Χανίων και βρίσκεται στη νότια πλευρά της πόλης χτισμένη σε μικρό ύψωμα.. Απέχει από το κέντρο μόλις 1500 μέτρα. Υπάρχει συχνή συγκοινωνία με αστικό λεωφορείο η στάση του οποίου βρίσκεται μόλις 50 μέτρα από το σπίτι.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 6943731703.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Τύπος Θέρμανσης: Αντλία Θερμότητας

Θέρμανση

Μπάνιο

Αποθήκη

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Μία

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Νέα Οικοδομή

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.