Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 2431τ.μ. - Καλιπάδο, Αρκάδι

Ζητούμενη τιμή: 40000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Αρκάδι, Καλιπάδο

40,000 €

Ν. Ζακύνθου, Αρκάδι, Καλιπάδο

ID: 232121002-7

Τετραγωνικά Μέτρα

2431

Κωδικός ακινήτου: 2-104 - Στο Καλιπάδο της Ζακύνθου διατίθεται προς πώληση οικόπεδο εκτάσεώς 2431τ.μ. άρτιο και οικοδομήσιμο, με υπάρχουσα άδεια οικοδομής σε ισχύ για μία διώροφη κατοικία επιφάνειας 110 τ.μ., και υπολειπόμενη δόμηση προσφέροντας την δυνατότητα να δημιουργήσετε την δική σας κατοικία πολύ πιο γρήγορα και εύκολα. Το οικόπεδο βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία, μόλις λίγα λεπτά από το χωριό και σε ένα ύψωμα που προσφέρει μια εκπληκτική θέα. Σε όλη του την έκταση διαθέτει ελαιόδεντρα προσφέροντας και ωραίο περιβάλλον για την οικία που μπορεί να χτιστεί αλλά και την δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να παράγει τα δικά του προϊόντα.
Η πανέμορφη παραλία του Τραγακίου βρίσκεται μόλις 4 λεπτά μακριά, επιπλέον αν θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερες επιλογές διασκέδασης και εστίασης, η τουριστική περιοχή του Τσιλιβί απέχει μόλις 8 λεπτά από το οικόπεδο.

Τέλος, το κέντρο της πόλης της Ζακύνθου είναι προσβάσιμο σε περίπου 10 λεπτά, προσφέροντάς σας όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστείτε.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.