Πώληση Μεζονέτα 132τ.μ. - Κέντρο, Πανόραμα

Ζητούμενη τιμή: 250000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Πανόραμα, Κέντρο

250,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Πανόραμα, Κέντρο

ID: 231361004-1225

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

132

Έτος Κατασκευής

1978

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 40-5333 - Πανόραμα Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 132 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, κουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1978 και διαθέτει θέρμανση θερμοσυσσωρευτής, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πέτρα και ξύλο, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα. Η μεζονέτα αποτελείται από τρία πατώματα. Στο τελευταίο πάτωμα υπάρχει ένα σαλόνι , στο οποίο υπάρχει και λειτουργικό τζάκι, με ένα μπάνιο και έναν ακόμη χώρο αποθήκευσης. Από τον συγκεκριμένο χώρο υπάρχει και άμεση πρόσβαση στον κήπο που η χρήση είναι αποκλειστική από την συγκεκριμένη μεζονέτα. Στο αμέσως επόμενο πάτωμα όπου βρίσκεται και η κύρια είσοδος , συναντάμε μία ευρύχωρη σαλονο-τραπεζαρία, με την κύρια κουζίνα και μπαλκόνι με θέα την πόλη και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Στον τρίτο και τελευταίο όροφο , βρίσκονται δύο ευρύχωρα δωμάτια με ντουλάπες και ένα ακόμη μπάνιο. Το κάθε δωμάτιο έχει το δικό του μπαλκόνι καθώς επίσης υπάρχει και πρόσβαση στην ταράτσα. - Τιμή: 250.000 € Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Re/max Domino Κλεάνθους 25, Κάτω Τούμπα 2313088317 www.remax-domino.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τύπος Θέρμανσης: Θερμοσυσσωρευτές

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

WC

Αποθήκη

Μπάνιο

Τζάκι

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Προσανατολισμός: Βορειο-δυτικό

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.