Πώληση Ξενοδοχείο 420τ.μ. - Ιερισσός, Στάγειρα-Άκανθος

Ζητούμενη τιμή: 600000 €

Ξενοδοχείο - Πώληση - Στάγειρα-Άκανθος, Ιερισσός

600,000 €

Ν. Χαλκιδικής, Στάγειρα-Άκανθος, Ιερισσός

ID: 232101072-17121

Συνολικά Δωμάτια

9

Μπάνια

8

Τετραγωνικά Μέτρα

420

Επίπεδα

4

Έτος Κατασκευής

1970

Όροφος

Ημιόροφος

Κωδικός Ακινήτου: #1072-17121 | ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ/ΑΘΩΣ Πωλείται ξενοδοχειακή μονάδα 420τμ στην Χαλκιδική. Αποτελείται από συνολικά 4 ορόφους (ημιυπόγειο-ημιώροφος- 1ος όροφος- roof garden) και συνολικά διαθέτει 9 δωμάτια (δίκλινα-τρίκλινα-τετράκλινα). Κάθε δωμάτιο διαθέτει μπάνιο, κουζινάκι και βεράντα με απεριόριστη κι ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, αφού βρίσκεται επί της παραλιακής οδού. Επιπλέον η μονάδα διαθέτει πλήρη επίπλωση, θερμανση πετρελαίου, αποθήκη, δομημένη καλωδίωση, ηλεκτρικές συσκευές, θέσεις στάθμευσης, συνθετικά κουφωματα, πόρτα ασφαλείας, τέντες και δάπεδα από πλακάκι. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε περιοχή με πολλή επισκεψιμότητα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και όλο το χρόνο. Βρίσκεται πρώτο στο κύμα και ταυτόχρονα στην καρδιά της πόλης κι από το roof garden προσφέρει μια καταπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, είναι προσόψεως, φωτεινό και διαμπερές! Πρόκειται για εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία!!!

REMAX GOLD Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. www.remax-gold.gr Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310670590 Σμύρνης 15, Εύοσμος

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 8

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Αποθήκη

Διαμπερές

Επιπλωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Έξι

Θέα: Θάλασσα

Τοποθεσία: Κοντά σε παραλία

Πόρτα ασφαλείας

Γωνιακό

Πρόσοψης

Προσανατολισμός: Νότιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.