Πώληση Μεζονέτα 170τ.μ. - Καραμπουρνάκι, Καλαμαριά

Ζητούμενη τιμή: 600000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Καλαμαριά, Καραμπουρνάκι

600,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Καλαμαριά, Καραμπουρνάκι

ID: 232081003-13

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

170

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

5ος

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Καλαμαριά κέντρο, Μεζονέτα με loft 5ου-6ου-7ου οροφου 170τμ

Αποτελείται απο σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα, 4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια και συνοδευέται απο αποθήκη στο υπόγειο, θέση στάθμευσης στην πυλωτή και αποκλειστική χρήση φυτεμένου δώματος. Η μεζονέτα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου - ενδοδαπέδια, δάπεδα από γρανιτοπλακάκι, κουφώματα αλουμινίου. Είναι ιδανική τοποθεσία για κάθε οικογένεια που αναζητά μια πολυτελή κατοικία υψηλών προδιαγραφών στην καρδιά της Καλαμαριάς. Το κτίριο καρασκευάζεται σύμφωνα με τις τελευταίες και πιο αυστηρές προδιαγραφές αντισεισμικής και ενεργειακής θωράκισης, σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα.

Η εταιρία RE/MAX EXCELLENCE λειτουργεί βάσει της Ελληνικής νομοθεσίας Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α περί μεσιτείας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του διπλώματος οδήγησης.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Ενεργειακή κλάση: Α

Κουζίνα: Αυτόνομη

Θέρμανση: Ενδοδαπέδια - Αέριο

Αποθήκη

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Θέσεις Parking: Μία

Πρόσοψης

Ανελκυστήρας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Ημιτελής Οικοδομή

Δορυφορική κεραία

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.