Πώληση Διαμέρισμα 40τ.μ. - Κεραμεικός, Γκάζι

Ζητούμενη τιμή: 68000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Γκάζι, Κεραμεικός

68,000 €

Αθήνα - Κέντρο, Γκάζι, Κεραμεικός

ID: 231841026-25

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

40

Έτος Κατασκευής

1970

Όροφος

2ος

Το διαμέρισμα που προσφέρεται προς πώληση στον Βοτανικό αποτελεί μια ενδιαφέρουσα επιλογή για όσους αναζητούν μια οικονομική κατοικία σε κεντρική τοποθεσία.
Με συνολική επιφάνεια 40 τ.μ. και διαμόρφωση που περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο, προσφέρει τις βασικές ανέσεις για άνετη διαβίωση. Κατασκευασμένο το 1970, το διαμέρισμα έχει ενεργειακή κλάση Ε και θέρμανση κεντρική με πετρέλαιο, ενώ η πολυκατοικία διαθέτει ανελκυστήρα, προσφέροντας έτσι άνετη πρόσβαση στο διαμέρισμα. Το διαμέρισμα απαιτεί ανακαίνιση και βρίσκεται σε απόσταση 1100 μέτρων από τον σταθμό του μετρό, κάτι που το καθιστά προσιτό σε δημόσιες συγκοινωνίες και κεντρικά σημεία της πόλης. Τέλος, η κοντινή απόσταση από τον εκδοτικό οργανισμό Λιβάνη μπορεί να αποτελέσει ένα επιπρόσθετο πλεονέκτημα για επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να είναι κοντά σε αυτόν τον οργανισμό.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Ε

Θέρμανση: Κεντρική

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

Εξωτερικά

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.