Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 875τ.μ. - Μαχαιροί, Αρμενοί

Ζητούμενη τιμή: 48000 €

Just Sold

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Αρμενοί, Μαχαιροί

48,000 €

Ν. Χανίων, Αρμενοί, Μαχαιροί

ID: 231671048-47

Τετραγωνικά Μέτρα

875

Μία πραγματική ευκαιρία για όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν ένα εκπληκτικό οικόπεδο με μοναδική θέα στην φύση πωλείται αποκλειστικά από την RE/MAX Specialists και τον Παναγιώτη Γατίδη! Λίγο μετά τους Αρμένους, συναντάμε ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Κρήτης με απίστευτη ομορφιά, τους Μαχαιρούς! Το οικόπεδο βρίσκεται εντός του οικισμού, είναι 875τμ, γωνιακό και με μεγάλη πρόσοψη σε δρόμο, ενώ η δυνατότητα δόμησης του (400 τμ!) το καταστεί ιδανικό όχι μόνο για την ανέγερση οικίας ή βίλλας αλλά και την κατασκευή καταλυμάτων με σκοπό την εκμετάλλευση!

Αυτό το πανέμορφο χωριό -που τμήμα του έχει χαρακτηριστεί διατηρητέο- έχει απλά χαρακτηριστικά στην αρχιτεκτονική του, με βασικό στοιχείο την κλειστή εσωτερική αυλή. Οι λιθοδομές των σπιτιών καλύπτονται με επιχρίσματα από τα οποία ξεχωρίζουν μόνο τα λαξευτά πέτρινα πλαίσια των ανοιγμάτων (θυρών και παραθύρων). Χαρακτηριστικό στοιχείο της αρχιτεκτονικής της όψιμης Βενετοκρατίας σε λαξευτές αντηρίδες απαντούν κυρίως στις γωνίες των κτηρίων. Τα σπίτια του παλαιού τμήματος των Μαχαιρών χρονολογούνται τον 18o και 19ο αιώνα. Το μοναδικό αυτό χωριό, απέχει 7 λεπτά από τους Αρμένους, 12 λεπτά από τις Καλύβες, 20 μόνο λεπτά από την μαγευτική Αλμυρίδα και μόλις 25 χιλιόμετρα από τα Χανιά (μισή ώρα οδικώς), ενώ ίδιο χρόνο θα χρειαστεί κάποιος για να βρεθεί εκεί από το διεθνές αεροδρόμιο των Χανίων.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τον Παναγιώτη Γατίδη στο 6939 458 673, η στην REMAX Specialists στο 28210 58833.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Δάσος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.