Πώληση Γκαρσονιέρα/Studio 34τ.μ. - Φάληρο, Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 105000 €

Γκαρσονιέρα/Studio - Πώληση - Θεσσαλονίκη Δήμος, Φάληρο

105,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Φάληρο

ID: 231571017-197

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

34

Έτος Κατασκευής

1965

Όροφος

2ος

Κωδικός ακινήτου: 99-2345 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΑΛΗΡΟ ΠΩΛΕΙΤΑΙ Γκαρσονιέρα συνολικού εμβαδού 34τ.μ. στον 2ο όροφο οικοδομής χωρίς Ασανσέρ. Είναι υπερυψωμένος ο 2ος όροφος και είναι περίπου σαν 3ος όροφος. Οικοδομική άδεια του 1965 Ανατολικός προσανατολισμός. Πολύ κοντά σε στάση του μετρό. Εύκολη πρόσβαση σε συγκοινωνίες, λεωφορεία, αγορά, πλατεία, Σ/Μ κλπ. Η κατοικία αποτελείται από σαλοκουζίνα, ένα μεγάλο δωμάτιο και λουτρό. Στον κύριο χώρο της σαλοκουζίνας υπάρχει και διαμορφωμένη κουζίνα η οποία θα καλύψει πλήρως όλες τις ανάγκες. Η διάταξη είναι πλήρως λειτουργική, έχει γίνει με την επίβλεψη και καθοδήγηση ειδικού Μηχανικού. Η κατοικία παραδίδεται με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, όλα καινούργια. Μόλις έχει ανακαινισθεί από έμπειρο κατασκευαστή. Διαθέτει Air-Condition και θέρμανση ατομική με αέριο. Υπάρχουν δύο γκαρσονιέρες στον ίδιο όροφο, περίπου με την ίδια διαρρύθμιση. Η μία βλέπει στον κύριο δρόμο και η άλλη είναι γωνιακή και βλέπει στον ακάλυπτο χώρο της οικοδομής και στην πρασιά της οικοδομής. Η τιμή είναι ενδεικτική και αφορά την γκαρσονιέρα με γωνιακή διάταξη, που βλέπει στον ακάλυπτο της οικοδομής. Ιδανικό για ιδιοκατοίκηση ή και για εκμετάλλευση, για φοιτητές, νεαρό ζευγάρι. Αξίζει να την επισκεφτείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Στην διάθεση της εταιρείας υπάρχουν καταχωρημένα και άλλα πάρα πολλά διαμερίσματα, σε όλη την Θεσσαλονίκη, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Γ

Μπάνιο

Φοιτητική κατοικία

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.