Πώληση Επιχείρηση 65τ.μ. - Κέντρο, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 100000 €

Επαγγελματικό - Πώληση - Χανιά, Κέντρο

100,000 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Κέντρο

ID: 231671035-65

Τετραγωνικά Μέτρα

65

Έτος Κατασκευής

2019

Πωλείται αποκλειστικά από τον Μαυριδάκη Χαρίτο και την RΕ/MAX Specialists Chania επιχείρηση ΟΠΑΠ κ opap play. Το κατάστημα είναι κατασκευασμένο με τους τελευταίους κανόνες της εταιρίας ΟΠΑΠ (rx2020). Διαθέτει το κεντρικό ταμείο, δύο αυτόματους πωλητές για τους πελάτες (ssbt) και αναμονές για δύο επιπλέον. 27 οθόνες στο εσωτερικό και 4 τηλεοράσεις 42 στο εξωτερικό του. Επίσης ξεχωριστό δωμάτιο για τα παιχνίδια opap play με δύο τερματικά. Έχει μια μικρή αποθήκη για τα τερματικά η οποία κλιματίζεται, δύο τουαλέτες και πρασιά περίπου 10τ.μ στο εξωτερικό του που μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα 4 τραπέζια. Πρόκειται για μια άκρως επικερδής επιχείρηση με πολύ χαμηλό ενοίκιο η οποία έχει ήδη 4 χρόνια λειτουργίας και μπορεί να επιδείξει ελκυστικά έσοδα.

Περισσότερες πληροφορίες θα δίδονται μόνο με προσωπικό ραντεβού στα γραφεία της εταιρίας μας. Μαυριδάκης Χαρίτος 6942605359 RE/MAX Specialists Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες Ελ. Βενιζέλου 92-94 Χανιά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.