Πώληση Μεζονέτα 415τ.μ. - Τσιμπούκη, Βόλος

Ζητούμενη τιμή: 398000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Βόλος, Τσιμπούκη

398,000 €

Ν. Μαγνησίας, Βόλος, Τσιμπούκη

ID: 2309410015-974

Συνολικά Δωμάτια

5

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

415

Επίπεδα

4

Έτος Κατασκευής

2000

Όροφος

Υπόγειο

Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας: Τσούνη - Καρδακάρη Αθηνά. Μέλος της ομάδας Salillaris Team Διατίθεται προς πώληση εξαιρετική γωνιακή μεζονέτα 415 τ.μ., τεσσάρων επιπέδων στην περιοχή του Καραγάτς κοντά στο κέντρο της πόλης του Βόλου. Μπαίνοντας στο ακίνητο συναντάμε το σαλόνι /καθιστικό ,ένα υπνοδωμάτιο με εντοιχισμένες ντουλάπες και ένα μπάνιο. Ανεβαίνοντας την εσωτερική σκάλα οδηγούμαστε στον πάνω όροφο όπου βρίσκονται 3 υπνοδωμάτια, το ένα master bedroom με δικό του μπάνιο καθώς και ένα επιπλέον μπάνιο. Τα δωμάτια είναι πολύ φωτεινά λόγο της πρόσβασης τους σε μπαλκόνια με υπέροχη θέα. Συνεχίζοντας προς το επάνω οδηγούμαστε στο τελευταίο επίπεδο το οποίο εκτός από πολύ ωραία θέα διαθέτει και μπάρμπεκιου προσφέροντας έτσι στιγμές απόλαυσης και ξεκούρασης. Η κουζίνα του ακινήτου και καθώς και η τραπεζαρία βρίσκονται κάτω από το ισόγειο και ακολουθεί το επόμενο επίπεδο στο οποίο βρίσκεται 1 υπνοδωμάτιο ,1 μπάνιο, ο χώρος laoundry και 1 δωμάτιο όπου βρίσκεται ο καυστήρας. Το ακίνητο διαθέτει ατομική θέρμανση φυσικού αερίου , κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια εξαιρετικής κατασκευής και ηλεκτρικά παντζούρια. Διαθέτει επίσης ένα όμορφο και πλήρως λειτουργικό τζάκι το οποίο συμβάλει και στην οικονομική θέρμανση του ακινήτου.

Η εξαιρετική του τοποθεσία, η ποιότητα κατασκευής του και η δελεαστική του τιμή το καθιστούν ιδανική στεγαστική επιλογή για οικογένειες. Επίσης το ακίνητο μπορεί να χωριστεί σε μικρότερα διαμερίσματα και να χρησιμοποιηθεί για επενδυτικό χαρακτήρα. Θα χαρούμε πολύ να σας το υποδείξουμε.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Ενεργειακή κλάση: Α+

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τζάκι

Επιπλωμένο

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Θέσεις Parking: Μία

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Δορυφορική κεραία

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.