Πώληση Γκαρσονιέρα/Studio 56τ.μ. - Μαλακοπή, Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 180000 €

Γκαρσονιέρα/Studio - Πώληση - Θεσσαλονίκη Δήμος, Μαλακοπή

180,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Μαλακοπή

ID: 231571017-195

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

56

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

5ος

Κωδικός ακινήτου: 99-2315 – ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ - ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ Υπερπολυτελούς κατασκευής, Ενεργειακής κλάσης Α διαμέρισμα γκαρσονιέρα, σε νεόδμητη οικοδομή συνολικής επιφάνειας 56,81 τ.μ. στον 5ο όροφο (42,08 τ.μ. καθαρά). Σε πολύ καλό σημείο της περιοχής με εύκολη πρόσβαση σε κύριες οδούς. Προσόψεως, διαμπερές. Βορειοανατολικό προσανατολισμό. Διαμέρισμα Δ 1 στην κάτοψη του ορόφου (γαλάζιο χρώμα, στα δεξιά της κάτοψης) Εύκολη πρόσβαση σε πλατείες, στάση λεωφορείου, στην περιφερειακή οδό, αγορά, σούπερ μάρκετ, κλπ. Η οικοδομή έχει ενεργειακή κλάση Α Το διαμέρισμα έχει λειτουργικότατη διάταξη, είναι εμπρόσθιο, διαμπερές αποτελείται από 1 μεγάλο δωμάτιο, σαλοκουζίνα και λουτρό. Μπαλκόνι μεγάλο εμπρός. Λειτουργική διάταξη όλων των χώρων του διαμερίσματος. Η οικοδομή είναι υπό κατασκευή και διαθέτει, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, αποθήκη , διπλά τζάμια, θέρμανση φυσικού αερίου. Η οικοδομή βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν με την πρόοδο των εργασιών. Αξίζει να το επισκεφθείτε.

Στην διάθεση της εταιρείας μας, υπάρχει μεγάλος αριθμός ακινήτων στην περιοχή με πολύ καλές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Α

Θέρμανση: Ατομική

Αποθήκη

Μπάνιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Ανελκυστήρας

Πόρτα ασφαλείας

Νέα Οικοδομή

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.