Πώληση Διαμέρισμα 103τ.μ. - Κάτω Τούμπα, Τούμπα

Ζητούμενη τιμή: 210000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Τούμπα, Κάτω Τούμπα

210,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Τούμπα, Κάτω Τούμπα

ID: 231571026-16

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

103

Έτος Κατασκευής

1979

Όροφος

1ος

Κωδικός ακινήτου: 107-2307 - Θεσσαλονίκη  Κάτω Τούμπα ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα το 2023 στον 1ο υπερυψωμένο όροφο συνολικής επιφάνειας 103 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, άνετο ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας και μπάνιο. Βρίσκεται σε καλοδιατηρημένη μετασεισμική οικοδομή κατασκευής του 1979 με ασανσέρ. Κατά την ανακαίνιση έχουν περαστεί καινούργιες υδραυλικές και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. 
Διαθέτει θέρμανση ατομική - αέριο, κουφώματα συνθετικά με διπλά τζάμια και σίτες, πατώματα από πλακάκι και ξύλο και πόρτα θωρακισμένη. Διαθέτει εντοιχιζόμενες ντουλάπες στα υπνοδωμάτια και 4 A/C καινούργιας τεχνολογίας σε όλους τους χώρους. Δίνεται με έπιπλο εισόδου, ψυγείο, εντοιχιζόμενη κουζίνα με κεραμικές εστίες, πλυντήριο πιάτων και πλυντήριο ρούχων. Πρόκειται για ακίνητο γωνιακό και προσόψεως, αρκετά ηλιόλουστο κατά την διάρκεια της ημέρας και με ένα άνετο μπαλκόνι περιμετρικά του διαμερίσματος που συνδέεται με όλους τους χώρους.
Βρίσκεται σε ήσυχη και ασφαλή γειτονιά με εύκολη εύρεση πάρκινγκ και με άμεση πρόσβαση σε αγορές, καταστήματα και σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Ιδανική επιλογή για ιδιοκατοίκηση αλλά και για εκμετάλλευση.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Δ

Μπάνιο

Κλιματισμός

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Ανελκυστήρας

Πόρτα ασφαλείας

Ανακαινισμένο

Θέα: Πάρκο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.