Πώληση Μεζονέτα 186τ.μ. - Μετέωρα, Πολίχνη

Ζητούμενη τιμή: 275000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Πολίχνη, Μετέωρα

275,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Πολίχνη, Μετέωρα

ID: 231571017-173

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

186

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

4ος

Κωδικός ακινήτου: 99-2304 – ΜΕΤΕΩΡΑ ΝΕΑΠΟΛΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙ σε νεόδμητη οικοδομή διαμέρισμα μεζονέτα συνολικής επιφάνειας 185,80 τ.μ. ( 157 τ.μ. καθαρά) στον 4ο και 5ο όροφο. Σε πολύ καλό σημείο της περιοχής με εύκολη πρόσβαση σε σχολεία, πλατεία, αγορά κλπ. Δυτικός ο κύριος προσανατολισμός. Άριστη αρχιτεκτονική. Διαμπερής η διάταξή της στην οικοδομή. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, μεγάλο σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα, μπάνιο, WC. Όλα είναι άριστα χωροθετημένα και αξιοποιούν τα τετραγωνικά του διαμερίσματος στο έπακρο. Στον 5ο όροφο έχουμε την είσοδο στο διαμέρισμα με το σαλόνι να είναι ο πρώτος χώρος που συναντάμε, η κουζίνα αν και είναι σε συνέχεια του χώρου, βρίσκεται μαζί με τον χώρο τραπεζαρίας σε ξεχωριστό τμήμα. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχουν δύο πολύ μεγάλα υπνοδωμάτια και ένα λουτρό. Στο επάνω επίπεδο υπάρχουν δύο μεγάλα δωμάτια και σαλόνι ή καθιστικό. Το μπροστινό μπαλκόνι πολύ μεγάλο για να μπορείτε άνετα να τοποθετήστε τραπέζι με καρέκλες και να απολαμβάνετε την θέα τα ήσυχα βράδια, μόνοι ή και με παρέα. Εξαιρετική θέα που δεν κλείνεται σε όλο τον κάμπο της Θεσσαλονίκης και την πόλη. Η μεζονέτα έχει πολλές δυνατότητες ακόμα και για διαχωρισμό των δύο επιπέδων, οπότε τότε θα προκύψουν δύο καλά διαμερίσματα των δύο δωματίων. Η οικοδομή είναι υπό κατασκευή και διαθέτει, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , διπλά τζάμια. Υπάρχει δυνατότητα αλλαγών εντός του διαμερίσματος σε αυτό το στάδιο. Η οικοδομή βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν με την πρόοδο των εργασιών. Υπάρχουν έτοιμες προτάσεις για διαφορετική διαμόρφωση των χώρων. Ιδανικό για ιδιοκατοίκηση ή και για εκμετάλλευση, ή και τα δύο μαζί. Αξίζει να την επισκεφτείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Στην διάθεση της εταιρείας υπάρχουν καταχωρημένα και άλλα πάρα πολλά διαμερίσματα, σε όλη την Θεσσαλονίκη, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Β

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Προσανατολισμός: Δυτικό

Ανελκυστήρας

Πόρτα ασφαλείας

Νέα Οικοδομή

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.