Πώληση Γκαρσονιέρα/Studio 37τ.μ. - Βαρδάρης, Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 110000 €

Γκαρσονιέρα/Studio - Πώληση - Θεσσαλονίκη Δήμος, Βαρδάρης

110,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Βαρδάρης

ID: 231571017-180

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

37

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

6ος

Κωδικός ακινήτου: 99-2299 –ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΡΔΑΡΙ ΠΩΛΕΙΤΑΙ γκαρσονιέρα στον 6ο όροφο 1Ο Ρετιρέ νεόδμητης οικοδομής. Διαμέρισμα Δ2 στην κάτοψη του ορόφου Ανατολικός ο κύριος προσανατολισμός της προσόψεως. Σε πολύ καλό σημείο της περιοχής. Πολύ κοντά στην πλατεία Βαρδαρίου και στην στάση του Μετρό. Άμεση πρόσβαση σε πλατεία αγορά, δημόσιες υπηρεσίες, Δικαστήρια, στάσεις λεωφορείων κλπ. Διαμπερής διάταξη. Φωτεινή με καλή διαρρύθμιση χώρων. Ανοιχτωσιά που δεν κλείνεται.
Αποτελείται από ένα άνετο χώρο Σαλοκουζίνας, ένα δωμάτιο, και λουτρό. Όλα λειτουργικά χωροθετημένα. Συνολική επιφάνεια 36,75 τ.μ. Το μπροστινό μπαλκόνι πολύ μεγάλο και άνετα τοποθετείτε τραπέζι με καρέκλες για να απολαμβάνετε την θέα τα ήσυχα βράδια. Η οικοδομή είναι υπό κατασκευή και διαθέτει, θέρμανση ατομική με Φυσικό Αέριο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, διπλά τζάμια. Η οικοδομή βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν με την πρόοδο των εργασιών. Ιδανικό για ιδιοκατοίκηση ή και για εκμετάλλευση, για φοιτητές, νεαρό ζευγάρι.

Αξίζει να την επισκεφτείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Στην διάθεση της εταιρείας υπάρχουν καταχωρημένα και άλλα πάρα πολλά διαμερίσματα, σε όλη την Θεσσαλονίκη, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Β

Μπάνιο

Φοιτητική κατοικία

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέα: Απεριόριστη

Ανελκυστήρας

Πόρτα ασφαλείας

Νέα Οικοδομή

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.