Πώληση Μονοκατοικία 98τ.μ. - Τοπόλια, Μυθήμνη

Ζητούμενη τιμή: 43000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Μυθήμνη, Τοπόλια

43,000 €

Ν. Χανίων, Μυθήμνη, Τοπόλια

ID: 231671005-164

Τετραγωνικά Μέτρα

98

Έτος Κατασκευής

1998

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από RE/MAX Specialists, Πωλείται στα Τοπόλια διώροφη μονοκατοικία, 98 τ.μ. που χρήζει ανακαίνισης εντός 182 τ.μ. οικοπέδου που βρίσκεται εντός οικισμού. Το ισόγειο είναι 67 τ.μ., ενώ ο όροφος 31 τ.μ. Έχει πρόσοψη 9 μέτρα σε δημοτικό δρόμο πλάτους 4 μέτρων και 3 μέτρα σε άλλο δημοτικό δρόμο πλάτους 3 μέτρων. Βρίσκεται στην καρδιά του χωριού, που είναι έδρα της ομώνυμης κοινότητας του δήμου Κισσάμου. Νότια του χωριού υπάρχει το Τοπολιανό φαράγγι που προσελκύει χιλιάδες τουρίστες κάθε καλοκαίρι. Στα τοιχώματα του φαραγγιού βρίσκονται πολλά σπήλαια, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζει το σπήλαιο της Αγίας Σοφίας, ύψους 20 μέτρων, διακοσμημένο με σταλαγμίτες και σταλακτίτες.

Ως στρατηγική βάση, το χωριό βρίσκεται στη διαδρομή προς διάφορους προορισμούς της περιοχής όπως οι διάσημες παραλίες Ελαφονήσι, Φαλάσαρνα και Μπάλος, η Παλαιόχωρα και η Κίσσαμος. Στο χωριό υπάρχει φούρνος, mini market και πολλές ταβέρνες. Σε αυτό το όμορφο και ήσυχο ορεινό καταφύγιο μπορείτε να συνδυάσετε τη γαλήνη, την παράδοση και τη φιλοξενία με ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για εξερευνητικά ταξίδια δημιουργώντας αξέχαστες αναμνήσεις. Αυτή η κατοικία προσφέρει την ιδανική απόδραση για έναν προορισμό διακοπών.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.