Πώληση Μεζονέτα 199τ.μ. - Κέντρο, Θέρμη

Ζητούμενη τιμή: 535000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Θέρμη, Κέντρο

535,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Θέρμη, Κέντρο

ID: 231571017-170

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

4

Τετραγωνικά Μέτρα

199

Έτος Κατασκευής

2023

Κωδικός ακινήτου: 99-2286– ΣΤΗ ΘΕΡΜΗ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΩΛΕΙΤΑΙ Υπερπολυτελούς κατασκευής, Ενεργειακής κλάσης Α+ μεζονέτα νεόδμητη, συνολικής επιφάνειας 199,67 τ.μ. (191,21 τ.μ. καθαρά) στο ισόγειο και 1ο όροφο. Σε πολύ καλό σημείο της περιοχής με εύκολη πρόσβαση σε κύριες οδούς. Πολύ προνομιούχο προσανατολισμό, ανοιχτή από τρείς πλευρές. Νοτιοανατολικός ο κύριος προσανατολισμός. Διαμπερής. Πρόκειται για δύο μεζονέτες, όμοιες κολλημένες μεταξύ τους στην μία πλευρά. Η μία διαφέρει από την άλλη ελάχιστα στον κήπο και την αποθήκη. Η μεζονέτα έχει ενεργειακή κλάση Α+ Η μεζονέτα αποτελείται από 4δωμάτια, εκ των οποίων το ένα MASTER με δικό του λουτρό και βεστιάριο, σαλοκουζίνα, 2 επιπλέον λουτρό και ένα WC επισκεπτών. Στο Ισόγειο έχουμε το μεγάλο Σαλόνι με διπλό ύψος, και διαχωρισμένους τους χώρους για χρήση τραπεζαρίας, και τον χώρο κουζίνας. Υπάρχει ένα WC για τους επισκέπτες και ένα MASTER υπνοδωμάτιο με βεστιάριο και δικό του λουτρό. Στο επάνω επίπεδο έχουμε δύο τεράστια δωμάτια, ένα λουτρό και ξεχωριστό δωμάτιο για εργασίες σπιτιού (πλυσταριό, σιδέρωμα κλπ). Όλοι οι χώροι του 1ου ορόφου έχουν άμεση πρόσβαση σε μπαλκόνι. Στη σοφίτα έχουμε ακόμα ένα τεράστιο δωμάτιο με ένα λουτρό, και δικό του πολύ μεγάλο μπαλκόνι. Στον εμπρός κήπο έχουμε μια πισίνα 25 τ.μ. και δύο θέσεις στάθμευσης. Ο συνολικός κήπος είναι 188τ.μ. Η οικοδομή είναι υπό κατασκευή και διαθέτει, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, διπλά τζάμια, πρόσβαση ΑΜΕΑ, 2 δύο θέσεις στάθμευσης, αποθήκη, ενδοδαπέδια θέρμανση. Αντλία θερμότητας για θέρμανση και ψύξη. Η οικοδομή βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν με την πρόοδο των εργασιών. Η τιμή αφορά την μεζονέτα που έχει τον λίγο μικρότερο κήπο και είναι αυτή που βρίσκεται στο κάτω μέρος της κάτοψης. Αξίζει να το επισκεφθείτε.

Στην διάθεση της εταιρείας μας, υπάρχει μεγάλος αριθμός ακινήτων στην περιοχή με πολύ καλές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 4

Ενεργειακή κλάση: Α+

Τύπος Θέρμανσης: Αντλία Θερμότητας

Θέρμανση

Αποθήκη

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Θέσεις Parking: Δύο

Κήπος

Νέα Οικοδομή

Πόρτα ασφαλείας

Προσανατολισμός: Νοτιο-ανατολικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.