Πώληση Διαμέρισμα 96τ.μ. - Βότση, Καλαμαριά

Ζητούμενη τιμή: 276000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Καλαμαριά, Βότση

276,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Καλαμαριά, Βότση

ID: 232081003-2

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

96

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

5ος

ΠΩΛΕΙΤΑΙ υπό κατασκευή νεόδμητο διαμέρισμα 2 Υ/Δ ,εκ των οποίων το ένα με εσωτερικό λουτρό , σαλοκουζίνα , κυρίως μπάνιο , και αποθηκευτικό χώρο εντός της κατοικίας. Ολες οι κατοικίες θα συνοδεύονται από θέση στάθμευσης καθώς και αποθήκη στον υπόγειο χώρο του κτιρίου η πρόσβαση στον οποίο γίνεται απευθείας με τον ανελκυστήρα. - Μόνωση με θερμομπλόκ κ εξωτερική θερμοπρόσοψη - Κουφώματα αλουμινίου της ALUMIL με θερμοδιακοπή και διπλό ενεργειακό υαλοπίνακα - Θέρμανση με φυσικό αέριο - Κουζίνα επώνυμων Ιταλικών κατασκευαστών (STOSA κλπ) - Ιταλικές ντουλάπες σε καθε υπνοδωμάτιο (ΝOVAMOBILI κλπ) - Κύριο Υπνοδωμάτιο – master bedroom με suite bathroom - Πλακίδια της δαπέδου της εταιρείας MARAZZI - Ξύλινα δάπεδα στα υπνοδωμάτια - Θωρακισμένη πόρτα εισόδου στην κατοικία - Εσωτερικά κουφώματα της εταιρείας SPITZE+ - Επιπλο μπάνιου - Σπατουλαριστοί όλοι οι χώροι των κατοικιών (τοίχοι και οροφές) - Πυρανίχνευση σε όλους τους χώρους της κατοικίας και των αποθηκών - Ολοκληρωμένη εγκατάσταση δικτύου οπτικών ινών. - Πλήρης εγκατάσταση κεντρικής κεραίας τηλεόρασης και κεντρικής δορυφορικής κεραίας (για την δυνατότητα σύνδεσης ΝΟVA κ COSMOTE TV ταυτόχρονα) - Εσωτερικό δίκτυο ethernet σε όλους τους χώρους της κατοικίας - Ατομική παροχή ρεύματος στον χώρο στάθμευσης για φόρτιση ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου - Εγχρωμη θυροτηλεόραση με κωδικό εισόδου στην είσοδο του κτιρίου - Ηλεκτρολογικός εξοπλισμός της εταιρείας LEGRAND Oι ιδιοκτήτες των κατοικιών μπορούν να επιλέξουν τον εξοπλισμό και να διαμορφώσουν το διαμέρισμα σύμφωνα με τις επιθυμίες τους

Η εταιρία RE/MAX EXCELLENCE λειτουργεί βάσει της Ελληνικής νομοθεσίας Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α περί μεσιτείας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του διπλώματος οδήγησης.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Ενεργειακή κλάση: Α

Θέρμανση: Ενδοδαπέδια - Αέριο

Αποθήκη

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικομεσημβρινός

Θέσεις Parking: Μία

Ημιτελής Οικοδομή

Δορυφορική κεραία

Ανελκυστήρας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.