Πώληση Διαμέρισμα 88τ.μ. - Κάτω Τούμπα, Τούμπα

Ζητούμενη τιμή: 300000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Τούμπα, Κάτω Τούμπα

300,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Τούμπα, Κάτω Τούμπα

ID: 231571017-160

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

88

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

4ος

Κωδικός ακινήτου: 99-2261 – ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΑ Υπερπολυτελούς κατασκευής, Ενεργειακής κλάσης Β διαμέρισμα, σε νεόδμητη οικοδομή συνολικής επιφάνειας 87,64 τ.μ. στον 2ο ή 4ο όροφο. Σε πολύ καλό σημείο της περιοχής με εύκολη πρόσβαση σε κύριες οδούς. Προσόψεως, διαμπερής. Νότιο προσανατολισμό. Διαμέρισμα Δ 3 στην κάτοψη του 2ου – 4ου ορόφου. Υπάρχουν διαθέσιμες γκαρσονιέρες στον 2ο κ 4ο όροφο Η οικοδομή έχει ενεργειακή κλάση Β Το διαμέρισμα έχει λειτουργικότατη διάταξη, είναι διαμπερές, αποτελείται από 2 μεγάλα υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο. Μπαλκόνια μπρος πίσω, Μεγάλο μπαλκόνι από το σαλόνι για άνετη τοποθέτηση τραπεζιού με καρέκλες, ώστε να χαλαρώνετε μόνοι ή και με φίλους τα ήσυχα βράδια. Όλοι οι χώροι έχουν άμεση πρόσβαση σε μπαλκόνι Η οικοδομή είναι υπό κατασκευή και διαθέτει, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, αποθήκη , διπλά τζάμια, ενδοδαπέδια θέρμανση. Η οικοδομή βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν με την πρόοδο των εργασιών. Υπάρχουν διαθέσιμες δύο όμοιες γκαρσονιέρες στον 2ο κ 4ο όροφο αυτήν την περίοδο. Η τιμή της αγγελίας είναι για το διαμέρισμα του 2ου ορόφου. Η φωτογραφία της αγγελίας είναι από άλλο έργο του ίδιου κατασκευαστή. Αξίζει να το επισκεφθείτε.

Στην διάθεση της εταιρείας μας, υπάρχει μεγάλος αριθμός ακινήτων στην περιοχή με πολύ καλές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Β

Θέρμανση: Ενδοδαπέδια - Αέριο

Αποθήκη

Μπάνιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Νέα Οικοδομή

Ανελκυστήρας

Πόρτα ασφαλείας

Προσανατολισμός: Νότιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.