Ενοικίαση Μονοκατοικία 400τ.μ. - Νέα Ραιδεστός, Θέρμη

Ζητούμενη τιμή: 3000 €

Μονοκατοικία - Ενοικίαση - Θέρμη, Νέα Ραιδεστός

3,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Θέρμη, Νέα Ραιδεστός

ID: 231361004-1081

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

400

Έτος Κατασκευής

2003

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 40-5277 - Οικισμός Φιλοθέη Θέρμη Νέα Ραιδεστός ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ επιπλωμένη μονοκατοικία συνολικής επιφάνειας 400 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, κουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2003 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, σοφίτα, playroom, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα και ηλεκτρική Τέντα. - Στο ημιυπόγειο της μονοκατοικίας υπάρχει αποθηκευτικός χώρος , όπως επίσης και το λεβητοστάσιο του ακινήτου. Στο Ισόγειο του ακινήτου συναντάμε την κουζίνα η οποία είναι αυτόνομη και διαθέτει και δικό της αποθηκευτικό χώρο, με δική της πρόσβαση στην αυλή. Στον ίδιο όροφο υπάρχει το καθημερινό σαλόνι, ένα δεύτερο καθιστικό , WC και η τραπεζαρία. Στον αμέσως επόμενο όροφο συναντάμε τα τρία υπνοδωμάτια. Στο master bedroom υπάρχει αυτόνομο μπάνιο και walking closet. Υπάρχει ακόμη ένα μπάνιο που εξυπηρετεί τον όροφο και laundry room που χωράει πλυντήριο και στεγνωτήριο. Στον τελευταίο όροφο συναντάμε την σοφίτα που έχει δικό της τζάκι και ο χώρος είναι διαμορφωμένος ως σαλόνι, μπορεί να μετατραπεί και σε 4ο υπνοδωμάτιο. Ο κήπος είναι ιδιόκτητος και υπάρχει πισίνα η οποία χρησιμοποιείται. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα στάθμευσης δύο αυτοκινήτων σε διαμορφωμένο χώρο στον κήπο του ακινήτου. Το ακίνητο βρίσκεται μόλις 30 από το κέντρο της πόλης, 10από το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και 45 από τις παραλίες της Χαλκιδικής. Η ζητούμενη τιμή είναι : 3.000 € (συζητήσιμη) Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Re/max Domino Κλεάνθους 25, Κάτω Τούμπα 2313088317 www.remax-domino.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Επιπλωμένο

WC

Αποθήκη

Τζάκι

Κλιματισμός

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Θέσεις Parking: Δύο

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Επιτρέπονται κατοικίδια

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.