Πώληση Διαμέρισμα 90τ.μ. - Ιπποκράτειο, Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 310000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Θεσσαλονίκη Δήμος, Ιπποκράτειο

310,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Ιπποκράτειο

ID: 231571017-151

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

90

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

3ος

Κωδικός ακινήτου: 99-2239 – ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Υπερπολυτελούς κατασκευής, Ενεργειακής κλάσης Β διαμέρισμα, σε νεόδμητη οικοδομή συνολικής επιφάνειας 90,42 τ.μ. στον 3ο όροφο. Σε πολύ καλό σημείο της περιοχής με εύκολη πρόσβαση σε κύριες οδούς. Δυτικός ο κύριος προσανατολισμός. Διαμέρισμα Δ 1 στην κάτοψη του 3ου ορόφου. Η οικοδομή έχει ενεργειακή κλάση Β Το διαμέρισμα έχει λειτουργικότατη διάταξη, αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο. Όλοι οι χώροι έχουν άμεση πρόσβαση σε μπαλκόνι. Μεγάλο γωνιακό μπαλκόνι για άνετη τοποθέτηση τραπεζιού με καρέκλες, ώστε να χαλαρώνετε με την θέα μόνοι ή και με φίλους τα ήσυχα βράδια. Η οικοδομή είναι υπό κατασκευή και διαθέτει, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , διπλά τζάμια, ενδοδαπέδια θέρμανση. Η οικοδομή βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν με την πρόοδο των εργασιών. Η φωτογραφία της αγγελίας είναι από άλλο έργο του ίδιου κατασκευαστή. Αξίζει να το επισκεφθείτε.

Στην διάθεση της εταιρείας μας, υπάρχει μεγάλος αριθμός ακινήτων στην περιοχή με πολύ καλές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Β

Μπάνιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Προσανατολισμός: Δυτικό

Πόρτα ασφαλείας

Νέα Οικοδομή

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.