Πώληση Μεζονέτα 221τ.μ. - Ιπποκράτειο, Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 775000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Θεσσαλονίκη Δήμος, Ιπποκράτειο

775,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Ιπποκράτειο

ID: 231571017-158

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

221

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

6ος

Κωδικός ακινήτου: 99-2246 – ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Υπερπολυτελούς κατασκευής, Ενεργειακής κλάσης Β μεζονέτα δύο επιπέδων, σε νεόδμητη οικοδομή συνολικής επιφάνειας 221,77 τ.μ. στον 6ο όροφο και Σοφίτα. Σε πολύ κεντρικό σημείο της περιοχής με εύκολη πρόσβαση σε κύριες οδούς. Δυτικός ο κύριος προσανατολισμός. Διαμέρισμα Δ 1 στην κάτοψη του 6ου ορόφου και της Σοφίτας. Η οικοδομή έχει ενεργειακή κλάση Β Το διαμέρισμα έχει λειτουργικότατη διάταξη, είναι γωνιακό, διαμπερές, και αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και 2 WC. Τεράστιο γωνιακό μπροστινό μπαλκόνι από το σαλόνι για άνετη τοποθέτηση τραπεζιού με καρέκλες, ώστε να χαλαρώνετε μόνοι ή και με φίλους τα ήσυχα βράδια. Μπαλκόνια μπρος πίσω στον 5ο όροφο Η είσοδος είναι από τον 5ο όροφο, εκεί αντικρύζουμε πρώτα το σαλόνι, στο ίδιο επίπεδο υπάρχουν η κουζίνα με χώρο για τραπέζι εστίασης, και ένα WC. Όλα με λειτουργική χωροθέτηση. Στο επάνω επίπεδο έχουμε 4 δωμάτια, εκ των οποίων τα τρία είναι μεγάλα δωμάτια, ένα κανονικό λουτρό, WC και ξεχωριστό χώρο για πλυντήριο ρούχων. Η οικοδομή είναι υπό κατασκευή και διαθέτει, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , διπλά τζάμια, ενδοδαπέδια θέρμανση. Η οικοδομή βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν με την πρόοδο των εργασιών. Η φωτογραφία της αγγελίας είναι από άλλο έργο του ίδιου κατασκευαστή. Αξίζει να το επισκεφθείτε.

Στην διάθεση της εταιρείας μας, υπάρχει μεγάλος αριθμός ακινήτων στην περιοχή με πολύ καλές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Β

WC

Μπάνιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Προσανατολισμός: Δυτικό

Νέα Οικοδομή

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.