Πώληση Μονοκατοικία 112τ.μ. - Θολό, Ζαχάρω

Ζητούμενη τιμή: 120000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Ζαχάρω, Θολό

120,000 €

Ν. Ηλείας, Ζαχάρω, Θολό

ID: 231961004-54

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

112

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2001

Όροφος

1ος

Διατίθεται ακίνητο προς πώληση αποκλειστικά από το γραφείο μας συνολικής επιφανείας 120 τ.μ. σε οικόπεδο συνολικής έκτασης 2538.39 τ.μ. Πρόκειται για μονοκατοικία δύο επιπέδων με σοφίτα η οποία κτίστηκε το 2001. Στο πρώτο(ισόγειο) επίπεδο συναντάμε έναν ενιαίο χώρο καθιστικού - τραπεζαρίας και κουζίνας, ένα λουτρό και δύο υπνοδωμάτια. Στο δεύτερο και τελευταίο επίπεδο το οποίο αποτελεί ανεξάρτητη ημιτελή κατοικία συναντάμε την ίδια διαρρύθμιση με το πρώτο επίπεδο με την μόνη διαφορά ότι από τα περιμετρικά μπαλκόνια μπορούμε να απολαύσουμε τη θέα προς τη θάλασσα και το πράσινο του βουνού. Ακόμη, μέσω της εσωτερικής σκάλας του δευτέρου επιπέδου οδηγούμαστε στην σοφίτα που διαθέτει το ακίνητο η οποία είναι αρκετά ευρύχωρη και μπορεί να αποτελέσει ακόμη έναν αξιοποιήσιμο χώρο ανάλογα με τις ανάγκες του ιδιοκτήτη. Σε μικρή απόσταση από τη κατοικία υπάρχουν beach bar τους καλοκαιρινούς μήνες, ταβέρνες και οργανωμένο camping όπου μπορεί κανείς να δοκιμάσει την τοπική κουζίνα και να απολαύσει τοπικά προϊόντα απολαμβάνοντας την μοναδική παραλία που διαθέτει η περιοχή . Ιδανικός κοντινός προορισμός για τους λάτρεις της φύσης και της πεζοπορίας, καθώς προσφέρει πλούσια φυσικά τοπία, περίφημες κορυφές και πανέμορφα χωριά. Ιδανική περιοχή για ηρεμία και χαλάρωση, καθώς η εξοχική ατμόσφαιρα και η φύση προσφέρουν ευκαιρίες για ξεκούραση και ανακούφιση από την καθημερινή ζωή.

Αποστάσεις: 1χλμ. από την παραλία του Θολού 8 χλμ. από την παραλία της Ζαχάρως 10 χλμ. από την λίμνη του Καϊάφα και τα ιαματικά λουτρά 30 χλμ. από την Αρχαία Ολυμπία 50 χλμ. από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας 75 χλμ. από το αεροδρόμιο του Αράξου 60 χλμ. από το λιμάνι της Κυλλήνης

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Διαμπερές

Μπάνιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Τοποθεσία: Κοντά σε παραλία

Κήπος

Επιτρέπονται κατοικίδια

Ημιτελής Οικοδομή

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.