Πώληση Διαμέρισμα 122τ.μ. - Βυζάντιο, Καλαμαριά

Ζητούμενη τιμή: 460000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Καλαμαριά, Βυζάντιο

460,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Καλαμαριά, Βυζάντιο

ID: 231581004-204

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

122

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

8ος

Κωδικός ακινήτου: 86-1325

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ REMAX ANALOGIA νεόδμητο διαμέρισμα 122τμ στην Καλαμαριά περιοχή Βυζάντιο. Το διαμέρισμα είναι στον 8ο όροφο (όχι τελευταίος) με εξαιρετική και απεριόριστη θέα. Εξαιρετική κατασκευή με υλικά ποιότητας και αισθητικής. Αποτελείται από 3 δωμάτια το ένα master , σαλοκουζίνα, μπάνιο. Τα δωμάτια είναι με ντουλάπες και μπαλκόνια, πάτωμα ξύλινο , η κουζίνα με έπιπλα υψηλής αισθητικής, πάτωμα γρανιτοπλακάκι, το μπάνιο επίσης επώνυμης εταιρείας, ηχομονωτικές μεμβράνες στο δάπεδο για ηχομόνωση και θερμομόνωση

Θωρακισμένη πόρτα, κουφώματα αλουμινίου Alumil τριπλής υάλωσης, εσωτερικά κουφώματα αλουμινίου με μαγνητικές κλειδαριές, εγκατάσταση συναγερμού , κλιματισμού, οπτικές ίνες, θέρμανση ενδοδαπέδια , υπόγεια θέση στάθμευσης και αποθήκη. η κουζίνα με έπιπλα υψηλής αισθητικής, πάτωμα γρανιτοπλακάκι, το μπάνιο επίσης επώνυμης εταιρείας .

Τιμή: 460.000€

Η εταιρία REMAX ANALOGIA λειτουργεί βάσει της Ελληνικής νομοθεσίας Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α περί μεσιτείας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο κατασκευαστής του ακινήτου. Η κατασκευή είναι σε εξέλιξη. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του διπλώματος οδήγησης. Δεκτή η συνεργασία με όλα τα μεσιτικά γραφεία εντός και εκτός δικτύου RE/MAX.

Υπεύθυνος Συνεργάτης: Κατερίνα Δεδούση T: 2310437799 M: 6907689967 E: katdedousi@yahoo.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Ενεργειακή κλάση: Α+

Θέρμανση: Ενδοδαπέδια - Αέριο

Κλιματισμός

Αποθήκη

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικομεσημβρινός

Θέα: Απεριόριστη

Θέσεις Parking: Μία

Νέα Οικοδομή

Ανελκυστήρας

Συναγερμός

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.