Πώληση Αγροτεμάχιο 14342τ.μ. - Λειβαθώ, Κεφαλονιά

Ζητούμενη τιμή: 380000 €

Αγροτεμάχιο - Πώληση - Κεφαλονιά, Λειβαθώ

380,000 €

Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά, Λειβαθώ

ID: 231771013-171

Τετραγωνικά Μέτρα

14342

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Εξαίρετο Αγροτεμάχιο με θέα θάλασσα συνολικής επιφάνειας 14.342,61 τ.μ., εκτός οικισμού Μουσάτων Κεφαλονιάς. Η ιδιοκτησία είναι άρτια και οικοδομήσιμη, με δυνατότητα δόμησης 280 τ.μ. , κατάλληλη για επενδυτική εκμετάλλευση ή ανέγερση κατοικίας.

Τα Μουσάτα είναι χωριό στη νότια Κεφαλλονιά γνωστό για την παραλία του, το Τραπεζάκι. Η παραλία είναι μεγάλη σε μήκος, αμμουδερή, ιδανική για μικρά παιδιά. Πάνω από το χωριό δεσπόζει ο Αίνος, ενώ έχει όμορφη θέα προς τη θάλασσα.

Η περιοχή έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια τουριστικά και διαθέτει πλήθος τουριστικών καταλυμάτων, εστιατόρια, ταβέρνες, και μίνι μάρκετ, ωστόσο το μέρος έχει διατηρήσει την παραδοσιακή του ταυτότητα.

Κοντινές παραλίες είναι ο άγιος Θωμάς, το Κανάλι και η μεγάλη παραλία σε μήκος Λουρδάς με γαλάζια, πεντακάθαρα νερά, βραβευμένη με γαλάζια σημαία.

ΝΕΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗ Τιμή: 380.000 €

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.