Πώληση Μονοκατοικία 76τ.μ. - Κάτω Ροδάκινο, Φοινίκας

Ζητούμενη τιμή: 160000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Φοινίκας, Κάτω Ροδάκινο

160,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Φοινίκας, Κάτω Ροδάκινο

ID: 231521015-5

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

76

Έτος Κατασκευής

1998

Στον όμορφο Ροδάκινου μόλις λίγα μέτρα από την παραλία του Κόρακα, προσφέρεται για πώληση μια μονοκατοικία ισογείου 76 τ.μ., που βρίσκεται σε ένα γαλήνιο οικόπεδο 430 τ.μ που περιβάλεται από ελαιόδεντρα. Κτισμένη το 1998, η κατοικία περιλαμβάνει ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα και ένα εξωτερικό μπάνιο.

Τα αλουμινένια κουφώματα προσφέρουν θέα στη θάλασσα, ενώ εσωτερικά, οι εντοιχισμένες ντουλάπες προσφέρουν πλούσιο αποθηκευτικό χώρο. Η κατοικία επιπλέον διαθέτει μια αποθήκη και πίσω αυλή, ιδανική για χαλάρωση και αναψυχή.

Η απόσταση από τη θάλασσα είναι μόλις 400 μέτρα, ενώ για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν την περιοχή, η πόλη βρίσκεται σε απόσταση 23.000 μέτρα και το κοντινότερο χωριό σε 600 μέτρα. Μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια ήρεμη απόδραση δίπλα στην θάλασσα της Κρήτης.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Αποθήκη

Μπάνιο

Διαμπερές

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέα: Θάλασσα

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.