Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 600τ.μ. - Καλόξυλος, Νάξος-Δρυμαλία

Ζητούμενη τιμή: 60000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Νάξος-Δρυμαλία, Καλόξυλος

60,000 €

Ν. Κυκλάδων, Νάξος-Δρυμαλία, Καλόξυλος

ID: 231991001-125

Τετραγωνικά Μέτρα

600

Κωδικός ακινήτου: 1-141 Νάξος - Δρυμαλία Καλόξυλος Oικοδομήσιμο οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 600 τ.μ.

Αν ονειρεύεστε να ζήσετε σε ένα γοητευτικό και παραδοσιακό χωριό της Ελλάδας, το χωριό Καλόξυλος είναι η σωστή επιλογή. Αυτό το οικόπεδο είναι μια ιδανική ευκαιρία να χτίσετε το σπίτι σας στην Ελλάδα από την αρχή, όπως ακριβώς το φανταζόσασταν, αλλά στην ελληνική γη, γεμάτη ιστορία και παράδοση. Το εμβαδόν του οικοπέδου είναι 600 τ.μ. και χτίζει 170 τ.μ, συν το υπόγειο που μπορεί να χτιστεί και έχει σχεδόν το ίδιο όριο δόμησης με το ισόγειο. Έχει νερό και ρεύμα.Το σούπερ μάρκετ βρίσκεται σε βολική τοποθεσία 200 μέτρα από το οικόπεδο.

Ο Καλόξυλος είναι γνωστός ως ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Νάξου, που βρίσκεται κοντά στο χωριό Χάλκη. Καλόξυλος είναι ένα χωριό που περιβάλλεται από ελιές, πλατάνια και βελανιδιές. Στην είσοδο του χωριού βρίσκεται η μεγάλη εκκλησία της Αγίας Τριάδας, η οποία είναι βυζαντινής εποχής. Υπάρχει επίσης ένας μύλος που επισκέπτονται πολλοί τουρίστες καθώς και πολλά μονοπάτια πεζοπορίας που προσελκύουν επίσης πολλούς επισκέπτες.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.