Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 3181τ.μ. - Νίπος, Κρυονερίδα

Ζητούμενη τιμή: 165000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Κρυονερίδα, Νίπος

165,000 €

Ν. Χανίων, Κρυονερίδα, Νίπος

ID: 231671019-170

Τετραγωνικά Μέτρα

3181

Ονειρεύεστε να αποκτήσετε το δικό σας κομμάτι παράδεισου στον όμορφο χωριό Νίπος στον Αποκόρωνα; Τότε, αυτή η εξαιρετική ευκαιρία είναι για εσάς! Έχουμε το ακίνητο που περιμένατε:

Χαρακτηριστικά: Τοποθεσία: Νίπος Αποκορώνου, Ν. Χανίων Εμβαδόν: 3.181 τ.μ. Δόμηση: 1.440 τ.μ. Εντός Οικισμού Καταπράσινη Περιοχή Υπέροχη Θέα στο Βουνό

Αυτό το όμορφο οικόπεδο βρίσκεται στον ειδυλλιακό οικισμό του Νίπου, σε μια περιοχή πλούσια σε φύση και πράσινο. Με εμβαδόν 3.181 τ.μ. και δυνατότητα δόμησης 1.440 τ.μ., αυτή η περιουσία αποτελεί μια ασύγκριτη ευκαιρία για επένδυση.

Το οικόπεδο μπορεί να χωριστεί σε 4 μικρότερα οικόπεδα, με συνολική δόμηση 1.600 τ.μ., προσφέροντας αμέτρητες επιλογές για ανάπτυξη. Η επικείμενη κατασκευή πολλαπλών κατοικιών είναι η ιδανική ευκαιρία για κατασκευαστική εταιρεία ή επενδυτή να αξιοποιήσει αυτό το εξαιρετικό ακίνητο.

Το Νίπος Αποκορώνου προσφέρει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην ηρεμία της φύσης και την εύκολη πρόσβαση σε υποδομές και υπηρεσίες. Με υπέροχη θέα στο βουνό, αυτή η περιοχή προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για όσους επιθυμούν έναν πραγματικό παράδεισο ανάμεσα στη φύση και τη γαλήνη.

Μην χάσετε αυτήν τη σπάνια ευκαιρία αγοράς. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και για να κανονίσετε μια ξενάγηση στο χώρο. Αυτή είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε!

Ιωάννης Πασάκος Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Specialists Τηλέφωνο:+30 6992 500 005 Email: pasakosremax@gmail.com

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικομεσημβρινός

Θέα: Βουνό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.