Πώληση Κατάστημα 50τ.μ. - Νέο Παγκράτι, Βύρωνας

Ζητούμενη τιμή: 53000 €

Κατάστημα - Πώληση - Βύρωνας, Νέο Παγκράτι

53,000 €

Αθήνα - Νότια Προάστια, Βύρωνας, Νέο Παγκράτι

ID: 231671046-17

Συνολικά Δωμάτια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

50

Έτος Κατασκευής

1972

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τη RE/MAX Specialists και την προσωπική σας σύμβουλο ακινήτων Αμαλία Καλογριδάκη

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Στις πιο δημοφιλείς περιοχές της Αθήνας, στο Βύρωνα - Παγκράτι, ήρθε η ευκαιρία που ψάχνατε να ανοίξετε κατάστημα για να καλύψετε τις ανάγκες του νεανικού πληθυσμού της περιοχής. Παλιό τυπογραφείο, σε δύο επίπεδα (ισόγειο 50 τ.μ. με πατάρι 25 τ.μ.) ιδανικό για τον δημιουργικό επιχειρηματία: Γιόγκα ή πιλάτες στούντιο, κατάστημα δίσκων βινυλίου, kombucha μπαρ, αναψυκτήριο smoothie, τατουάζ parlor ή μόνιμο μακιγιάζ, αποθήκη για ιντερνετικό κατάστημα (e-store), εργαστήριο ζωγραφικής, κεραμικής, γλυπτικής, ή φωτογραφίας, μικρό στούντιο ηχογράφησης podcasts, αλλά και πιο mainstream επαγγέλματα όπως χώρος μασάζ, φυσικοθεραπευτήριο, χώρος προσωπικής εκγύμνασης, σπα, προσωπικός σεφ, γραφείο ευρέσεως εργασίας, και πολλά άλλα.

640 μέτρα από το άλσος Παγκρατίου, 700 μέτρα από τα διάσημα μεζεδοπωλεία της πλατείας Βαρνάβα και τα μπαράκια της πλατείας Προφήτη Ηλία. Σε μία από τις πιο περιζήτητες περιοχές της Αθήνας, που έχει τις περισσότερες πλατείες και που απλόχερα χαρίζει επιπλέον αξία το αστικό πράσινο στο νέο σας ακίνητο!

Σημεία ενδιαφέροντος σε κοντινή απόσταση: Καλλιμάρμαρο Εθνικός κήπος Εθνική πινακοθήκη Ωδείο Αθηνών Μουσείο Μπενάκη Ζάππειο Μέγαρο

Για περισσότερες πληροφορίες και υπόδειξη του ακινήτου επικοινωνήστε σήμερα με την προσωπική σας σύμβουλο ακινήτων Αμαλία Καλογριδάκη στο τηλ. 6948222586.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

WC

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.