Πώληση Αγροτεμάχιο 6270τ.μ. - Σίνδος, Εχέδωρος

Ζητούμενη τιμή: 78000 €

Αγροτεμάχιο - Πώληση - Εχέδωρος, Σίνδος

78,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Εχέδωρος, Σίνδος

ID: 231581010-188

Τετραγωνικά Μέτρα

6270

Κωδικός ακινήτου: 90-1286

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αποκλειστικά από τη RE/MAX Analogia αγροτεμάχιο 6.270 τ.μ. στην περιοχή της Σίνδου . Είναι εξαιρετικής προβολής και βρίσκεται πλησίον της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Αθήνας. Ιδανική επιλογή με δυνατότητα πολλαπλών επαγγελματικών χρήσεων και πολλές προοπτικές ανάπτυξης, όπως για κέντρο Logistics. Οι όροι δόμησης της επιτρεπόμενης χρήσης είναι αυτοί του άρθρου 4 του από 24−5−1985 π.δ/τος (Δ΄ 270) όπως ισχύει. β) Οι περιοχές με στοιχείο ΑΒ1, ορίζονται ως περιοχές εγκατάστασης χονδρεμπορίου και μεταφορών. I. Από τις παραπάνω περιοχές και συγκεκριμένα στις περιοχές ΑΒ1 επιτρέπονται οι χρήσεις: − Εγκαταστάσεις αποθήκευσης χαμηλής όχλησης, χονδρικού εμπορίου και διαμετακόμισης. − Εγκαταστάσεις μεταφορών και εξυπηρέτησης τους (περιλαμβανομένης και της συντήρησης και επισκευής οχημάτων κάθε είδους). − Εγκαταστάσεις εμπορικών εκθέσεων. − Τράπεζες, ασφάλειες, χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί. − Επαγγελματικά εργαστήρια χαμηλής όχλησης (απαλλασσόμενα από άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας σύμφωνα με τη νομοθεσία περί βιομηχανικών εγκαταστάσεων).

Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του διπλώματος οδήγησης. Δεκτή η συνεργασία με όλα τα μεσιτικά γραφεία εντός και εκτός δικτύου RE/MAX. Υπεύθυνος Συνεργάτης: Άση Κούσκουρα T: 2310437799 M: 6932492773 E: akouskoura@remax-analogia.gr

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.