Πώληση Διαμέρισμα 250τ.μ. - Χανιώτης, Παλλήνη

Ζητούμενη τιμή: 1400000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Παλλήνη, Χανιώτης

1,400,000 €

Ν. Χαλκιδικής, Παλλήνη, Χανιώτης

ID: 231581020-19

Συνολικά Δωμάτια

5

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

250

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2023

Κωδικός ακινήτου: 104-1290

ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη βίλα στην Χανιώτη σε μόλις 1,5 χλμ. βρίσκονται όλες οι απαραίτητες υποδομές και το κέντρο της Χανιώτης. Η βίλα έχει μοντέρνα μινιμαλιστική αισθητική και είναι χτισμένη σε μεσογειακό στιλ με σύγχρονες τεχνικές λύσεις. Μερικά από τα κτίρια είναι διακοσμημένα με φυσική πέτρα, τραβερτίνη. Η σύνθεση ανοδιωμένου μετάλλου είναι μια αρχιτεκτονική λύση που τονίζει καλά το μοντέρνο στυλ. Η βίλα αποτελείτε από 250 m2, και το οικόπεδο γύρω από 3000 m2. Το σπίτι αποτελείται από τρία επίπεδα, έχει 5 υπνοδωμάτια και 4 μπάνια – είναι βολικό να φιλοξενηθεί μια μεγάλη οικογένεια εδώ και να ζήσει όλο το χρόνο! Επίσης υπάρχει και ξενώνας. Το οικόπεδο έχει επίπεδη επιφάνεια και πρακτική επιφάνεια, έχει εγκατασταθεί οικονομικό σύστημα αυτόματου ποτίσματος, έχουν φυτευτεί καλλωπιστικά φυτά, μεταξύ των οποίων μπορείτε να βρείτε απομονωμένους χώρους αναψυχής. Οι οικογενειακές κούνιες και μια γωνιά για αθλητισμό σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε και να αθλείστε χωρίς να βγείτε από τη βίλα.Το στεγασμένο πάρκινγκ μπορεί εύκολα να φιλοξενήσει τέσσερα αυτοκίνητα. Στο δρόμο έχει εγκατασταθεί ένα σύστημα φωτισμού, το οποίο αναδεικνύει ευνοϊκά τη σιλουέτα του σπιτιού και χάρη σε αυτό, θα είναι άνετο και ασφαλές να βρίσκεστε στο δρόμο το βράδυ. Στο ισόγειο υπάρχει σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα. Στην είσοδο υπάρχει μπάνιο και ντουλάπα. Το ισόγειο των 78 τ.μ. είναι πλήρως στο ίδιο επίπεδο με το οικόπεδο, αυτό απλοποιεί την πρόσβαση και το πιο σημαντικό, επιτρέπει στα μικρά παιδιά να τρέχουν ανεξάρτητοι από την αυλή στο σπίτι και πίσω.

Τα πανοραμικά παράθυρα στο σαλόνι έχουν θέα στον κόλπο του Αιγαίου και της Χανιώτης. Στο κέντρο υπάρχει τζάκι διπλής όψης το οποίο δημιουργεί μια ατμόσφαιρα άνεσης και ζεστασιάς και ζεσταίνει καλά στις σπάνιες δροσερές μέρες. Η κουζίνα είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με όλους τους κανόνες της εργονομίας. Είναι εξοπλισμένη με την καλύτερη τεχνολογία και έχει αρκετό χώρο. Αφού ετοιμάσετε το αγαπημένο σας πιάτο, μπορείτε να βγείτε στο καλοκαιρινό αίθριο και να πάρετε πρωινό απολαμβάνοντας τη θέα στη θάλασσα και τα βουνά. Το αίθριο διαθέτει επιπλέον χώρο μπάρμπεκιου και σολάριουμ και χάρη στα τζάμια του μεγαλύτερου μέρους του πρώτου ορόφου, η θέα από το σπίτι αυξάνεται σημαντικά. Η infinity πισίνα μεγέθους 45 m2 δίνει την εντύπωση ότι βρίσκεστε στην άκρη ενός γκρεμού και η επιφάνεια του νερού είναι ατελείωτη. Ταυτόχρονα, χάρη στην αντιολισθητική επιφάνεια από γρανίτη πορσελάνης, Θα είναι ασφαλές να περπατάτε γύρω από την πισίνα. Το εμβαδόν του δεύτερου ορόφου είναι επίσης 78 m2. Αποτελείται από ένα κύριο υπνοδωμάτιο και δύο υπνοδωμάτια για παιδιά. Η κύρια κρεβατοκάμαρα με μεγάλα πανοραμικά παράθυρα και εκπληκτική θέα διαθέτει δικό της μπάνιο και ντουλάπα. Τα παιδικά δωμάτια διαθέτουν κοινόχρηστο μπάνιο. Το ισόγειο 88 τ.μ. θυμίζει ξεχωριστό διαμέρισμα δύο δωματίων και έχει ξεχωριστή είσοδο. Υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, ένα δωμάτιο πλυντηρίου και μια ξεχωριστή έξοδος στην αυλή. Ένα βοηθητικό δωμάτιο 55 m2 θα σας επιτρέψει να κρύψετε πράγματα για τις καλοκαιρινές διακοπές, τα σπορ ή τα χόμπι σας. Αυτός ο όροφος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως παιδότοπος ή δύο κατοικήσιμα δωμάτια για τους φιλοξενούμενους. Οι σύγχρονες μηχανολογικές λύσεις δημιουργούν αυξημένη άνεση. Αυτό είναι το σύστημα κλιματισμού, ενεργειακά κουφώματα και συστήματα συναγερμού και παρακολούθησης βίντεο. Το ιαπωνικό σύστημα Daikin δημιουργεί ένα βέλτιστο κλίμα στο σπίτι: η ενδοδαπέδια θέρμανση σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τη θερμοκρασία που θα είναι η καλύτερη για την οικογένεια. Η βίλα προστατεύεται αξιόπιστα με θερμομόνωση και στεγανοποίηση για το παραθαλάσσιο κλίμα. Το σύστημα φωτισμού θα σας επιτρέψει να επιλέξετε το κύριο φως της ημέρας ή τον απαλό φωτισμό το βράδυ. Όλα είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε οι γονείς να μην ανησυχούν για την ασφάλεια των παιδιών: δεν υπάρχουν αιχμηρές γωνίες, σκαλοπάτια, εμπόδια και φράχτες, οι λείες και αντιολισθητικές επιφάνειες αυξάνουν μόνο το επίπεδο άνεσης και ασφάλειας! Η βίλα νοικιάζεται έτοιμη για διαμονή και επομένως έχετε την ευκαιρία να χαρίσετε στην οικογένειά σας αξέχαστες διακοπές σε κάποιο μεσογειακό θέρετρο οποιαδήποτε εποχή του χρόνου!

Τιμή: 1.400.000 €

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του διπλώματος οδήγησης.

Υπεύθυνος Συνεργάτης: Τατιάνα Στρόμινα T: 2310437799 E: tatistro@remax-analogia.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Ενεργειακή κλάση: Α

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Διαμπερές

WC

Τζάκι

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Ρεύμα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Συναγερμός

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

Νέα Οικοδομή

Θέσεις Parking: Τέσσερις

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.