Πώληση Διαμέρισμα 60τ.μ. - Παπάφη, Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 155000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Θεσσαλονίκη Δήμος, Παπάφη

155,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Παπάφη

ID: 231571017-132

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

60

Έτος Κατασκευής

1979

Όροφος

2ος

Κωδικός ακινήτου: 99-2186 –ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΦΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟ διαμέρισμα στον 1ο ή 2ο όροφο οικοδομής, οικοδομικής αδείας 1977. Υπάρχει και ημιόροφος στην οικοδομή και το ύψος του 1ου ορόφου είναι σαν 2ου. Νοτιοδυτικός προσανατολισμός. εμπρόσθιο και διαμπερές. Το πίσω τμήμα βλέπει το ένα δωμάτιο που υπάρχει μεγάλη πρασιά των οικοδομών. Σε καλό σημείο της περιοχής. Βλέπει στην Παπάφη. Άνετη πρόσβαση σε σχολεία, πλατεία, αγορά, Αστική Συγκοινωνία κλπ. Βρίσκεται στο στάδιο της ριζικής ανακαίνισης από επαγγελματίες, αλλαγή υδραυλικών, ηλεκτρολογικών δαπέδων, κλπ. προσεγμένο μέχρι την κάθε λεπτομέρεια, πωλείται με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Φωτεινό με καλή διαρρύθμιση χώρων. Αποτελείται από ένα άνετο χώρο Σαλοκουζίνας με διαμορφωμένους τους πάγκους, ντουλάπια κουζίνας, ηλεκτρικές συσκευές, δύο δωμάτια, ντουλάπα μεγάλη, και λουτρό. Καλό εμπρόσθιο μπαλκόνι. Όλα λειτουργικά χωροθετημένα. Συνολική επιφάνεια 60 τ.μ. μικτά και 47τ.μ. καθαρά. Θα διαθέτει πόρτα θωρακισμένη, θέρμανση ατομική με Φυσικό Αέριο, κλιματιστικό, διπλά τζάμια, πατώματα από μάρμαρο, συνθετικά κουφώματα. Παραδίδεται τον Οκτώβριο. Η τιμή αφορά το διαμέρισμα του 1ου ορόφου. Ιδανικό για ιδιοκατοίκηση ή και για εκμετάλλευση, για φοιτητές, νεαρό ζευγάρι. Αξίζει να την επισκεφτείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Στην διάθεση της εταιρείας υπάρχουν καταχωρημένα και άλλα πάρα πολλά διαμερίσματα, σε όλη την Θεσσαλονίκη, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Ε

Φοιτητική κατοικία

Μπάνιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Πόρτα ασφαλείας

Ανελκυστήρας

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

Θέα: Πάρκο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.