Πώληση Βίλα 200τ.μ. - Ελλόμενο, Λευκάδα

Ζητούμενη τιμή: 875000 €

Βίλα - Πώληση - Λευκάδα, Ελλόμενο

875,000 €

Ν. Λευκάδας, Λευκάδα, Ελλόμενο

ID: 231651005-310

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

4

Τετραγωνικά Μέτρα

200

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2020

Πωλείται πολυτελής βίλα εμβαδού 200τ.μ. σε οικόπεδο 2.828 τ.μ. έτος κατασκευής 2020. Διαθέτει 4 υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και δύο ανοιχτούς χώρους κουζίνας / καθιστικού. Προσφέρει φανταστική θέα στον κόλπο της Ρούδας (Πόρος) και το Ιόνιο Πέλαγος. Έχει νότιο προσανατολισμό και επωφελείται από τον ήλιο όλο το χρόνο και ένα καταπληκτικό πανόραμα προς την Ιθάκη, τον Ατόκο και το Αρκούδι.

Η βίλα είναι χτισμένη σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και παρέχει πολύ άνετη διαβίωση, διαθέτοντας τέσσερα υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και δύο ανοιχτούς χώρους κουζίνας / καθιστικού. Πλήρως κλιματιζόμενο και με ενδοδαπέδια θέρμανση, με τον εσωτερικό χώρο να χωρίζεται σε δύο ορόφους σχεδιασμένο για να επιτρέπει ευέλικτη διαβίωση. Στον κάτω όροφο υπάρχει ένας μεγάλος ανοιχτός χώρος καθιστικού-τραπεζαρίας και κουζίνας. Η πόρτα της σκάλας μπορεί να κλειδωθεί για να διαχωρίσει τους δύο ορόφους και διαθέτει αποθηκευτικό χώρο για τις βαλίτσες. Διπλές πόρτες οδηγούν από αυτόν τον χώρο σε μια εξωτερική βεράντα και την πισίνα κάνοντας τον χώρο πολύ μεγαλύτερο. Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα περιλαμβάνει φούρνο, εστίες, ψυγείο / καταψύκτη και πλυντήριο πιάτων. Όλα τα παράθυρα και οι πόρτες διαθέτουν σίτες και ηλεκτρικά ρολά ασφαλείας

Κάθε όροφος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά ως δύο αυτόνομα διαμερίσματα με εξωτερικές εισόδους. Με βολική πρόσβαση από τσιμεντοστρωμένο δρόμο.

Η πισίνα είναι 8,5m επί 5m (42,5m τετραγωνικά) με σκαλοπάτια στο ρηχό άκρο. Η αντλία κυκλοφορίας και ο φωτισμός είναι αυτόματοι.

Επίπλωση: όλα τα λευκά είδη περιλαμβάνονται, κάποια έπιπλα διατίθενται κατόπιν διαπραγμάτευσης.

Αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιοκατοίκηση ή τουριστική εκμετάλλευση.

Μέμα Μανωλίτση Σύμβουλος ακινήτων Executive Club Award (2021) 100% Club Award (2022) Platinum Award (2023) RE/MAX Value Ευσταθίου Ζάκκα 42 - Πλ. Αγίου Μηνά, Λευκάδα Τηλέφωνο : (+30) 26450 26419 Κινητό : (+30) 6940997877 https://www.remaxvalue.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 4

Θέρμανση: Ενδοδαπέδια - Πετρέλαιο

Αποθήκη

Διαμπερές

WC

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Δύο

Θέα: Θάλασσα

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

Νέα Οικοδομή

Προσανατολισμός: Νότιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.