Ενοικίαση Διαμέρισμα 96τ.μ. - Καλύβες, Αρμενοί

Ζητούμενη τιμή: 580 €

Just Rented

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Αρμενοί, Καλύβες

580 €

Ν. Χανίων, Αρμενοί, Καλύβες

ID: 231671023-242

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

96

Έτος Κατασκευής

1982

Όροφος

1ος

Από τη RE/MAX Specialists και τη σύμβουλο ακίνητης περιουσίας Μαριάννα Γυπάκη,

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ μακροχρόνια κατοικία πρώτου ορόφου στους Αρμένους του Δήμου Αποκορώνου, συνολικής επιφάνειας 96 τ.μ, πλήρως επιπλωμένη και άψογα καλοσυντηρημένη.

Η κατοικία βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο με απεριόριστη θέα, τόσο βουνό όσο και θάλασσα και διαθέτει πολύ μεγάλο κήπο με καρποφόρα δέντρα και λουλούδια, αλλά και μεγάλο χώρο εντός του οικοπέδου που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί και να καλλιεργηθεί.

Το σπίτι βρίσκεται στη πιο ήσυχη και όμορφη τοποθεσία του χωριού. Ένα πραγματικό ησυχαστήριο γι αυτούς που επιθυμούν μία κατοικία έξω από τα Χανιά σε ένα από τα γραφικά χωριά του Δήμου Αποκόρωνα. Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό σαλόνι, τραπεζαρία, ανεξάρτητη μεγάλη κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια με ντουλάπες και ένα κρεβάτι καθώς και ένα μπάνιο.

Η εξωτερική βεράντα προσφέρει πανέμορφη θέα και ενδείκνυται για όμορφες βραδιές με φίλους. Διαθέτει όλες τις ηλεκτρικές συσκευές (καινούργιο ψυγείο, καινούργιο φούρνο με εστίες και πλυντήριο ρούχων )καθώς επίσης δύο κλιματιστικά, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου και ηλιακό θερμοσίφωνα. Είναι εξοπλισμένο με όλα τα έπιπλα. Εξωτερικά διαθέτει 2 θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτου. σε περιφραγμένο χώρο. Τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα κατόπιν συνεννόησης.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε για το συντονισμό μίας συνάντησης στο 6995786611/ Μαριάννα Γυπάκη, Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας, RE/MAX Specialists Ελ. Βενιζέλου 92-94, Χανιά

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Ε

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Επιπλωμένο

Κλιματισμός

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Θέσεις Parking: Δύο

Κήπος

Ρετιρέ

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.