Πώληση Διαμέρισμα 113τ.μ. - Κάτω Τούμπα, Τούμπα

Ζητούμενη τιμή: 350000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Τούμπα, Κάτω Τούμπα

350,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Τούμπα, Κάτω Τούμπα

ID: 231571017-123

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

113

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

8ος

Κωδικός ακινήτου: 99-2163 – ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ σε νεόδμητη οικοδομή διαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 113,00 τ.μ. στον 8ο όροφο, Ρετιρέ . Διαμπερές, με μπαλκόνια μπρος πίσω. Οροφοδιαμέρισμα. Νότιο-Δυτικός ο κύριος προσανατολισμός. Το διαμέρισμα αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο, WC. Μεγάλο μπροστινό μπαλκόνι. Πολύ καλή διάταξη όλων των χώρων. Όλοι οι χώροι βλέπουν σε μπαλκόνι. Το μπροστινό μπαλκόνι είναι αρκετά μεγάλο για να μπορείτε να απολαύσετε την θέα μόνοι ή με φίλους τις ωραίες βραδιές του καλοκαιριού. Η οικοδομή είναι υπό κατασκευή και διαθέτει, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, διπλά τζάμια, θέρμανση ατομική αερίου, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, αποθήκη, θέσεις στάθμευσης στην πυλωτή, αποθήκη στο υπόγειο. Υπάρχει δυνατότητα αλλαγών εντός του διαμερίσματος σε αυτό το στάδιο. Η οικοδομή βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν με την πρόοδο των εργασιών. Αξίζει να το επισκεφτείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Στην διάθεση της εταιρείας υπάρχουν καταχωρημένα και άλλα πάρα πολλά διαμερίσματα, σε όλη την Θεσσαλονίκη, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Β

Μπάνιο

Αποθήκη

WC

Διαμπερές

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Ρετιρέ

Ανελκυστήρας

Πόρτα ασφαλείας

Νέα Οικοδομή

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.