Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 7012τ.μ. - Άσπρο, Βάμος

Ζητούμενη τιμή: 50000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Βάμος, Άσπρο

50,000 €

Ν. Χανίων, Βάμος, Άσπρο

ID: 231671019-148

Τετραγωνικά Μέτρα

7012

Προς Πώληση: Εξαιρετικό Οικόπεδο 7012τμ στο Ασπρο, Γαβαλοχώρι

Ευκαιρία μοναδική για όσους αναζητούν τον ιδανικό τρόπο για να δημιουργήσουν το όνειρό τους. Ένα εκπληκτικό οικόπεδο με εμβαδόν 7012τμ, βρίσκεται στον πανέμορφο Οικισμό Ασπρο, στον παραδοσιακό προορισμό του Γαβαλοχωρίου.

Βασικά Χαρακτηριστικά: Εμβαδόν: 7012 τμ Συντελεστής Δόμησης: 0,035 Συνολική Δόμηση: 240 τμ Παροχές Ρεύματος και Νερού: Άμεσα διαθέσιμες Θέα: Καταπράσινη περιοχή με θέα προς το φυσικό περιβάλλον

Τοποθεσία: Το οικόπεδο βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία πολυ κοντα στον οικισμό Ασπρο και του παραδοσιακού χωριού Γαβαλοχώρι. Η περιοχή είναι γνωστή για την ειρηνική ατμόσφαιρα και τον προσεγμένο αγροτικό χαρακτήρα της.

Κοντινές Παροχές: Το οικόπεδο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από παροχές ρεύματος και νερού, εξασφαλίζοντας έτσι άνετη και λειτουργική ζωή για τους μελλοντικούς κατοίκους.

Προνόμια: Το οικόπεδο είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια κατοικία σε έναν προνομιακό τόπο. Με την πανέμορφη παραλία της Αλμυρίδας σε μόλις 2100μ απόσταση, το μπλε του Αιγαίου βρίσκεται σχεδόν στα πόδια σας. Απολαύστε τη θάλασσα και τη φύση σε μια καταπράσινη περιοχή που θα σας χαρίσει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Αυτή είναι η ευκαιρία να χτίσετε το ονειρικό σπίτι που πάντα επιθυμούσατε, σε μια περιοχή που συνδυάζει τη φυσική ομορφιά και τις καλές παροχές.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να οργανώσετε μια ξενάγηση στο οικόπεδο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνία: Τηλέφωνο:+30 6992 500 005 Email: tagara.pasakos@gmail.com

Μην χάσετε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία για ένα μελλοντικό γεμάτο ονειρα και δυνατότητες!

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέα: Δάσος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.