Ενοικίαση Διαμέρισμα 44τ.μ. - Χαλέπα, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 600 €

Just Rented

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Χανιά, Χαλέπα

600 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Χαλέπα

ID: 231671035-58

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

44

Έτος Κατασκευής

1996

Όροφος

3ος

Aποκλειστικά απο τον Χαρίτο Μαυριδάκη και την Remax specialists.

Διατίθεται προς ενοικίαση 44τ.μ. διαμέρισμα 3ου ορόφου στην Χαλέπα με ανεμπόδιστη θέα στην θάλασσα και στα Λευκά Όρη. Το σπίτι είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές και αποτελείται από ενιαίο χώρο κουζίνα σαλόνι, 1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο και βεράντα. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με σίτες, πλακάκι στο δάπεδο, εντιχοιζόμενη ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο, επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους, τέντες, ηλιακό θερμοσίφωνα, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, κλιματιστικό και ασανσέρ. Επίσης βρίσκεται κοντά σε στάση λεωφορείου. Τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα. Είναι κατασκευής του 1996 και ενεργειακής απόδοσης Δ. Το διαμέρισμα βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο των Χανίων, 11χλμ από το αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» και 6,5 χλμ από το λιμάνι της Σούδας.

Για περισσότερες πληροφορίες: Μαυριδάκης Χαρίτος 6942605359 RE/MAX Specialists Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες Ελ. Βενιζέλου 92-94 Χανιά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Δ

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Επιπλωμένο

Κλιματισμός

Μπάνιο

Φοιτητική κατοικία

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-δυτικό

Θέσεις Parking: Δύο

Θέα: Θάλασσα

Ανελκυστήρας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.