Πώληση Διαμέρισμα 86τ.μ. - Ελευθέριο-Κορδελιό, Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι

Ζητούμενη τιμή: 117000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Ελευθέριο-Κορδελιό

117,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Ελευθέριο-Κορδελιό

ID: 231321051-17095

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

86

Έτος Κατασκευής

2000

Όροφος

4ος

Κωδικός Ακινήτου: #1051-17095 | Ελευθέριο-Κορδελιό: Πωλείται αποκλειστικά από το γραφείο μας διαμέρισμα 86τμ τετάρτου ορόφου με ασανσέρ στο Κορδελιό. Το ακίνητο είναι κατασκευής του 2000.Το διαμέρισμα αποτελείται από ευρύχωρη σαλοκουζινα,δύο άνετα υπνοδωμάτια και μπάνιο με παράθυρο.Η θέρμανση του ακινήτου γίνεται με ατομικό πετρέλαιο και κλιματιστικό. Υπάρχει δυνατότητα μετατροπής σε ατομικό φυσικό αέριο. Το πάτωμα του ακινήτου είναι πλακάκι,τα κουφώματα αλουμινίου και η πόρτα ασφαλείας. Να αναφέρουμε ότι διαθέτει θέση στάθμευσης και υπόγεια αποθήκη.Ολα οι χώροι έχουν πρόσβαση σε μπαλκόνι.Βρίσκεται σε προνομιακή θέση με άμεση πρόσβαση στην τοπική αγορά,τα σχολεία και μ.μ.μεταφοράς. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ακίνητο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

REMAX GOLD Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. www.remax-gold.gr Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310670590 Σμύρνης 15, Εύοσμος

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Αποθήκη

Μπάνιο

Κλιματισμός

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Τοποθεσία: Κέντρο

Θέσεις Parking: Μία

Ανελκυστήρας

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.