Πώληση Κατάστημα 1500τ.μ. - Παλαιόκαστρο, Ωραιόκαστρο

Ζητούμενη τιμή: 1300000 €

Κατάστημα - Πώληση - Ωραιόκαστρο, Παλαιόκαστρο

1,300,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Ωραιόκαστρο, Παλαιόκαστρο

ID: 231581018-7

Τετραγωνικά Μέτρα

1500

Έτος Κατασκευής

2009

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 102-1211

Πωλείται επαγγελματικό κτίριο (πρώην σούπερ μάρκετ) συνολικής επιφάνειας 1500τ.μ.

Βρίσκεται στο ισόγειο σε εμπορικό κέντρο στο Παλαιόκαστρο. Αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο 1275τ.μ. και δύο υπόγειους αποθηκευτικούς χώρους επιφάνειας 225τ.μ. Έχει μεγάλο χώρο στάθμευσης περίπου 200 θέσεων. Είναι σε κεντρικό δρόμο κι έχει εύκολη πρόσβαση από άσφαλτο. Βρίσκεται κοντά σε στάση αστικής συγκοινωνίας. Το κτίριο είναι εντελώς λειτουργικό εφόσον διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

α) Την ηλεκτρολογική, υδραυλική και αποχετευτική εγκατάσταση . β) Τις εγκαταστάσεις θέρμανσης, ψύξης και αερισμού. γ) Την δομημένη καλωδίωση, την εγκατάσταση πυρόσβεσης, πυρανίχνευσης καθώς και τα τοπικά συστήματα κατάσβεσης, την εγκατάσταση συναγερμού . δ) Την ηλεκτρική εγκατάσταση φωτισμού – κίνησης. ε) Τον ανελκυστήρα μεταφοράς εμπορευμάτων στ) Το ξύλινο κουζινάκι στο χώρο διαλλείματος του προσωπικού . η) Τις εσωτερικές διαμορφώσεις των χώρων στα τμήματα του ενιαίου χώρου, των γραφείων και στα WC. θ) Το μηχανοστάσιο και τις κλιματιστικές μονάδες στο χώρο των γραφείων και του UPS. ι) Την εγκατάσταση των ψυκτικών θαλάμων με τα ράφια στο εσωτερικό αυτής ια) Την αυτόματη πόρτα και το σύστημα εισόδου, τις πόρτες τύπου Flap Doors, το ηλεκτροκίνητο ρολό στο χώρο παραλαβής.

Στο χώρο του εμπορικού στεγάζονται οι εξής επιχειρήσεις: 1. Γυμναστήριο 2. Κολυμβητήριο 3. Αναψυκτήριο 4. Θερινός Κινηματογράφος 5. Παιδικός σταθμός 6. Κέντρο δημιουργικής απασχόλησης ΚΔΑΠ ΜΕΑ 7. Παιδότοπος(υπό κατασκευή με πολύ σύντομη ημερομηνία δια περάτωσης) 8. Υπηρεσίες υγιεινής 9. Πρατήριο καυσίμων

Τιμή: 1.300.000 ευρώ

Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του διπλώματος οδήγησης. Δεκτή η συνεργασία με όλα τα μεσιτικά γραφεία εντός και εκτός δικτύου RE/MAX.

Υπεύθυνος Συνεργάτης: Φανή Ντέλεβα T: 2310437799 M: 6943881110 E: fdeleva@remax-analogia.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Β

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Ρεύμα

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Θέσεις Parking: Έξι

Ράμπα εκφόρτωσης

Συναγερμός

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.