Πώληση Διαμέρισμα 60τ.μ. - Αγία Τριάδα, Φάληρο

Ζητούμενη τιμή: 140000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Φάληρο, Αγία Τριάδα

140,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Φάληρο, Αγία Τριάδα

ID: 231571017-113

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

60

Έτος Κατασκευής

1960

Όροφος

5ος

Κωδικός ακινήτου: 99-2124 – ΦΑΛΗΡΟ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα δύο δωματίων σε καλή οικοδομή με ΑΣΑΝΣΕΡ. Η οικοδομή είναι κατασκευασμένη το 1960. Το διαμέρισμα ανακαινίστηκε πλήρως το 2019. Αποτελείται από 2 δωμάτια Σαλοκουζίνα και λουτρό, με συνολικό εμβαδόν 60τ.μ. καθαρά. Βρίσκεται στον 5 όροφο της οικοδομής με ασανσέρ. Σε κεντρικό σημείο της περιοχής, με εύκολη πρόσβαση σε αγορά, Λεωφορεία, Σχολεία, Πλατεία κλπ. Η είσοδος είναι από πεζόδρομο. Διαθέτει πόρτα ασφαλείας, συνθετικά κουφώματα, κλιματιστικό, δάπεδα από πλακάκι, Ντουλάπια κουζίνες, ντουλάπες στα δωμάτια, θέρμανση με Φυσικό Αέριο. Ιδανικό για ιδιοκατοίκηση ή εκμετάλλευση. Αυτή την περίοδο είναι ενοικιασμένο με ενοίκιο 450 Ευρώ. Αξίζει να την προσοχή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Στην διάθεση της εταιρείας υπάρχουν καταχωρημένα και άλλα πάρα πολλά διαμερίσματα, σε όλη την Θεσσαλονίκη, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Ζ

Μπάνιο

Φοιτητική κατοικία

Κλιματισμός

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Προσανατολισμός: Βορειο-δυτικό

Ανελκυστήρας

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.