Πώληση Μεζονέτα 170τ.μ. - Νέα Ιωνία, Νέα Ιωνία Βόλου

Ζητούμενη τιμή: 190000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Νέα Ιωνία Βόλου, Νέα Ιωνία

190,000 €

Ν. Μαγνησίας, Νέα Ιωνία Βόλου, Νέα Ιωνία

ID: 230941081-226

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

170

Έτος Κατασκευής

2007

Όροφος

Ισόγειο

Τζιαφέτας Νικόλαος - Σύμβουλος επένδυσης ακινήτων και μέλος της μεσιτικής ομάδας #NTteam (Θεοδωρίδης Νικόλαος, Λιάκος Κωνσταντίνος, Μεταφτσής Γιώργος) - Ν. Ιωνία Βόλου - Α. Νεκτάριος: ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΧΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩς ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ. Παρουσιάζουμε μία υπέροχη μεζονέτα προς πώληση στην περιοχή Ν. Ιωνία, Βόλος, κοντά στον Άγιο Νεκτάριο. Η μεζονέτα κατασκευάστηκε το 2007 και διαθέτει εμβαδόν 170 τ.μ. σε οικόπεδο 208 τ.μ.

Το ακίνητο προσφέρει μια σύγχρονη αισθητική, με κουφώματα αλουμινίου και μοντέρνο design. Διαθέτει θέση στάθμευσης με στέγαστρο για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας. Επίσης, διαθέτει αποθήκη εντός του σπιτιού για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Η μεζονέτα εξοπλίζεται με θέρμανση με ατομικό λέβητα αερίου, τζάκι και κλιματιστικά στα υπνοδωμάτια για ευχάριστο κλιματισμό. Τα δάπεδα είναι καλυμμένα με πλακάκια που προσδίδουν λειτουργικότητα και στυλ.

Η μεζονέτα διαθέτει συνολικά τρία υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ένα w.c., παρέχοντας επαρκή χώρο για την οικογένεια σας. Ο πρώτος όροφος διαθέτει μεγάλη βεράντα με θέα προς το Πήλιο, προσφέροντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για χαλάρωση και ψυχαγωγία.

Η ιδιωτική αυλή σας επιτρέπει να απολαμβάνετε εξωτερικούς χώρους και η εύκολη πρόσβαση στην περιοχή εξασφαλίζει άνετη κίνηση και πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις της περιοχής.

Αυτή η μεζονέτα συνδυάζει υπέροχες παροχές, ευρύχωρους χώρους και εξαιρετική τοποθεσία, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για να αποκτήσετε το ιδανικό σπίτι σας στον Βόλο.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Γ

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

WC

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Προσανατολισμός: Δυτικό

Κήπος

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.