Πώληση Μονοκατοικία 136τ.μ. - Κέντρο, Μηλιές

Ζητούμενη τιμή: 235000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Μηλιές, Κέντρο

235,000 €

Ν. Μαγνησίας, Μηλιές, Κέντρο

ID: 230941081-225

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

136

Έτος Κατασκευής

1900

Όροφος

Ισόγειο

Τζιαφέτας Νικόλαος - σύμβουλος επένδυσης ακινήτων και μέλος της μεσιτικής ομάδας #NTteam στο Βόλο ( Θεοδωρίδης Νικόλαος, Λιάκος Κωνσταντίνος, Μεταφτσής Γεώργιος) - Πήλιο - Μηλιές: Παρουσιάζουμε μια μοναδική πέτρινη μονοκατοικία δύο επιπέδων στον οικισμό Μηλιές στο Πήλιο, η οποία εκπέμπει την αυθεντική πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και αξεπέραστη ομορφιά. Κάθε επίπεδο έχει εμβαδόν 68 τ.μ., ενώ το οικόπεδο καλύπτει 439 τ.μ., προσφέροντας άνεση και ιδιωτικότητα.

Το σπίτι εντυπωσιάζει με την μαγευτική χρήση του ξύλου, αναδεικνύοντας το ως βασικό στοιχείο της κατασκευής. Τα ψηλά ταβάνια προσδίδουν αίσθηση ευρυχωρίας και ελευθερίας, ενώ οι χώροι στην κάθε επίπεδο διαμορφώνονται ως εξής: Το ισόγειο αποτελείται από έναν μεγάλο ενιαίο χώρο, μία κουζίνα και ένα μπάνιο, προσφέροντας λειτουργικότητα και άνεση. Ο πρώτος όροφος υποδέχεται το σαλόνι, ένα μπάνιο, μία κουζίνα και ένα υπνοδωμάτιο. Από το υπνοδωμάτιο απολαμβάνετε μια μοναδική θέα προς τη θάλασσα, ενώ από τον υπόλοιπο χώρο απολαμβάνετε την φανταστική θέα προς τον Πήλιο. Η πρόσβαση στο ακίνητο γίνεται από παραδοσιακό καλντερίμι, προσδίδοντας μια αίσθηση γνήσιου πηλιορείτικου στυλ. Επιπλέον, ένα δημοτικό parking βρίσκεται πολύ κοντά για την ευκολία στάθμευσης του αυτοκινήτου σας. Το οικόπεδο είναι περιφραγμένο και τετραγωνισμένο, προσφέροντας ιδιωτικότητα και αίσθηση ασφάλειας στους κατοίκους του. Η υπέροχη πέτρινη αυλή δημιουργεί τον ιδανικό χώρο για χαλάρωση και απολαυστικές στιγμές υπό την σκιά των πανέμορφων πηλιορείτικων δέντρων.

Η μονοκατοικία είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την αυθεντικότητα της πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής, με την εκλεπτυσμένη πέτρινη κατασκευή να τονίζεται σε κάθε λεπτομέρεια. Οι εσωτερικοί χώροι προσφέρουν άνεση και λειτουργικότητα, ενώ οι μοναδικές θέατρικες παραθαλάσσιες και βουνού τοποθεσίες προσφέρουν άνεση και λειτουργικότητα.

Οι ζεστοί χώροι του σπιτιού προσφέρουν ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον, ιδανικό για όλες τις εποχές του χρόνου. Η αισθητική του σπιτιού σε συνδυασμό με τη μοναδική τοποθεσία, τον κοντινό δημοτικό χώρο στάθμευσης και την εύκολη πρόσβαση προς τον κεντρικό δρόμο της περιοχής, καθιστούν αυτήν την πέτρινη μονοκατοικία τον ιδανικό τόπο για να απολαύσετε μοναδικές στιγμές στον πανέμορφο Πήλιο.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Ε

Μπάνιο

Αποθήκη

WC

Τύπος Θέρμανσης: Ρεύμα

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέα: Θάλασσα

Πόρτα ασφαλείας

Επιτρέπονται κατοικίδια

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.