Πώληση Αγροτεμάχιο 5830τ.μ. - Εγγαρές, Νάξος

Ζητούμενη τιμή: 80000 €

Αγροτεμάχιο - Πώληση - Νάξος, Εγγαρές

80,000 €

Ν. Κυκλάδων, Νάξος, Εγγαρές

ID: 231991001-119

Τετραγωνικά Μέτρα

5830

Κωδικός ακινήτου: 1-131 Νάξος Εγγαρές Οικοδομήσιμο επικλινές αγροτεμάχιο συνολικής επιφάνειας 5830 τ.μ.

Αυτό το άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο βρίσκεται ακριβώς έξω από το μικρό αγροτικό χωριό Εγγαρές, γνωστό για τα ελαιοτριβεία του. Το οικόπεδο είναι σε μικρή πλαγιά, που του δίνει ιδανική θέση και θέα στη δεξαμενή Εγγαρών καθώς και στη θάλασσα και την αμμώδη παραλία του Αμίτη που εκτείνεται σε 700 μέτρα και είναι καλά διατηρημένο και ανοργάνωτο, γεγονός που το κάνει τέλεια τοποθεσία για όλους όσους αναζητούν ιδιωτικότητα και ειρήνη. Αυτό το αγροτεμάχιο είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για ένα σπίτι στην εξοχή, όχι μακριά από την πόλη (6χλμ) και την παραλία (700μ). Είναι πολύ εύκολα προσβάσιμο καθώς βρίσκεται δίπλα στον κεντρικό δρόμο, επομένως οι μετακινήσεις από και προς την πόλη ή την παραλία είναι ευχάριστες και βολικές.

Τιμή: 85.000 €

*** Επικοινωνήστε με το γραφείο μας για να μάθετε περισσότερα για το συγκεκριμένο ακίνητο ή αν δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε, μη διστάσετε να απευθυνθείτε σε έναν από τους συμβούλους ακινήτων μας που θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία αναζήτησής σας για να βρείτε το καταλληλότερο ακίνητο για εσάς!

Ακριβής τοποθεσία : https://maps.app.goo.gl/e8JrFZyjWxDbASTM8

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.