Πώληση Μονοκατοικία 110τ.μ. - Λαύκος, Σηπιάδα

Ζητούμενη τιμή: 70000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Σηπιάδα, Λαύκος

70,000 €

Ν. Μαγνησίας, Σηπιάδα, Λαύκος

ID: 230941089-211

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

110

Έτος Κατασκευής

1954

Συμβουλος ακίνητης περιουσίας Δήμος Χατζής μέλος της ομάδας Σιάνος Παπαγεωργίου και της RE/MAX Δομή.

Διατίθεται προς πώληση αποκλειστικά απο την ομάδα μας μια μονοκατοικία στην περιοχή Σηπιάδα Λαύκος, με κωδικό ακινήτου 19309-9265. Η κατοικία εκτείνεται σε δύο επίπεδα, συνολικής επιφάνειας 110 τ.μ., με κάθε επίπεδο να έχει 55 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 109 τ.μ. Τα επίπεδα επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα.

Κατασκευάστηκε το 1954. Το σπίτι περιλαμβάνει κουζίνα. Επιπλέον, υπάρχει θέρμανση ατομικού τύπου, που λειτουργεί με καυστήρα πετρελαίου.

Το ακίνητο περιλαμβάνει μια αποθήκη δύο επιπέδων, συνολικού εμβαδού 47 τ.μ., προσφέροντας αρκετό αποθηκευτικό χώρο για τα προσωπικά σας αντικείμενα. Στο χώρο υπάρχει ενα τζάκι που μπορεί να προσφέρει ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

Συνολικά, αυτή η μονοκατοικία αποτελεί μια ευκαιρία για εσάς να αποκτήσετε μια άνετη κατοικία σε μια ήσυχη και βολική τοποθεσία. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε μια ξενάγηση στο ακίνητο.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Η

Τζάκι

Αποθήκη

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.