Πώληση Μονοκατοικία 210τ.μ. - Παλίκη, Κεφαλονιά

Ζητούμενη τιμή: 950000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Κεφαλονιά, Παλίκη

950,000 €

Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά, Παλίκη

ID: 231771013-168

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

210

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

2003

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Εξαιρετική Μονοκατοικία 210 τ.μ. σε οικόπεδο 4.500 τ.μ στον Αθέρα, Κεφαλονιάς. Αποτελείται από 3 επίπεδα όπου το ισόγειο αποτελείται από 66.08τ.μ. σαλόνι-κουζίνα-τραπεζαρία ενιαίος χώρος, 1 υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και μπορεί να διαμορφωθεί ως ανεξάρτητο διαμέρισμα καθώς διαθέτει ξεχωριστή είσοδο.

Στον πρώτο όροφο διαθέτει άνετο σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, κουζίνα, μεγάλη βεράντα και μπάνιο.

Τέλος, με εσωτερική μαρμάρινη σκάλα οδηγούμαστε στην σοφίτα όπου υπάρχουν 3 μεγάλα άνετα υπνοδωμάτια και ένα επιπλέον μπάνιο. Επίσης διαθέτει και αρκετούς χώρους αποθήκευσης.

Η μονοκατοικία αυτή διαθέτει έναν πανέμορφο μεγάλο κήπο με δέντρα, λουλούδια, διακοσμητικές γλάστρες, και διαφόρων ειδών φυτά σε ένα κατάφυτο και καταπράσινο τοπίο.

Η έκταση του οικοπέδου είναι τόσο μεγάλη που επιτρέπει μελλοντική κατασκευή πισίνας. Πρόκειται για πανέμορφο νεόδμητο κτήριο το οποίο προσφέρει πολυτέλεια και άνετους χώρους σε πολύ ήσυχη τοποθεσία στο χωριό με υπέροχη θέα προς τη παραλία Πόρτο Αθέρα.

Πρόκειται για έναν γραφικό κόλπο, με βορεοδυτικό προσανατολισμό,με ένα νησάκι στην είσοδο του κόλπου. Είναι μια ήσυχη αμμουδιά με χαρακτηριστικό το γαλάζιο εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα που επιβλέπει την παραλία.

Τιμή : 950.000 €

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Δ

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Επιπλωμένο

Τζάκι

Κλιματισμός

WC

Αποθήκη

Διαμπερές

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Τοποθεσία: Κοντά σε παραλία

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Κήπος

Δίκτυο Τηλεφώνου

Θέσεις Parking: Τέσσερις

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.