Πώληση Μεζονέτα 258τ.μ. - Πηγαδάκια, Βούλα

Ζητούμενη τιμή: 1300000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Βούλα, Πηγαδάκια

1,300,000 €

Αθήνα - Νότια Προάστια, Βούλα, Πηγαδάκια

ID: 231941011-16

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

258

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2023

Πωλείται σε εξαιρετικό σημείο στα Πηγαδάκια Βούλας υπό κατασκευή μεζονέτα 3 επιπέδων, υπογείου - ισογείου – Α επιπέδου, συνολικού εμβαδού εσωτερικών χώρων 258τμ, και εξωτερικών χώρων 164τμ, σε συγκρότημα 5 συνολικά κατοικιών. Πρόκειται για ένα συγκρότημα κατοικιών με αντισυμβατικό, μοντέρνο, αρχιτεκτονικό minimal χαρακτήρα, μοναδικό στην περιοχή αφού συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της άνεσης, της πολυτέλειας, της ησυχίας αλλά και της εύκολης πρόσβασης στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας.
Η κατοικία είναι υπό ανέγερση και θα παραδοθεί τέλος 2024 Ισόγειο Μπαίνοντας από την κύρια είσοδο στο ισόγειο της κατοικίας συνολικού εμβαδού 83τμ, συναντάμε ένα ευρύχωρο και φωτεινό χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας διπλού ύψους τα οποία εκτείνονται έως το deck της ιδιωτικής πισίνας της κατοικίας. Βγαίνοντας από το καθιστικό, υπάρχει η αυλή δίπλα στην πισίνα με την υπερχείλιση του καταρράκτη να κάνει τον ιδιαίτερο αυτό χώρο, έναν ιδανικό χώρο χαλάρωσης ή/και συγκέντρωσης με φίλους, ο οποίος χώρος έχει την δική του ξεχωριστή και ανεξάρτητη είσοδο. Δίπλα από το καθιστικό υπάρχει μία ημι-ανοιχτή κουζίνα με ξεχωριστό αποθηκευτικό χώρο, ενώ στο ίδιο επίπεδο επίσης υπάρχει ένα λουτρό επισκεπτών και ένα βεστιάριο. Επίπεδο Α Στο επίπεδο Α συνολικού εμβαδού 76τμ, μπαίνει κανείς από ανεξάρτητη είσοδο που κάνει την κατοικία αυτή ακόμη πιο φιλική, εύκολη και άνετη στους κατοίκους της αλλά και στους επισκέπτες της. Στο επίπεδο αυτό, υπάρχει ένα μεγάλο και άνετο master υπνοδωμάτιο το οποίο επικοινωνεί με ένα walk-in closet και ένα master λουτρό αλλά και με ένα δικό του ξεχωριστό μεγάλο μπαλκόνι. Προχωρώντας στο διάδρομο, συναντάμε ένα δεύτερο χώρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως δεύτερο υπνοδωμάτιο είτε ως χώρος γραφείου με χώρο για ντουλάπες, αλλά και δικό του μπαλκόνι. Υπόγειο Α Ο υπόγειος χώρος της κατοικίας συνολικού εμβαδού 99τμ προσφέρεται για κατοικία αλλά και ως χώρος ψυχαγωγίας, παιχνιδιού για παιδιά, γυμναστικής αλλά και ως χώρος ξεκούρασης και φιλοξενίας καθώς χαρακτηρίζεται από ευρύτητα, άνεση και εργονομία χώρου και έχει και αυτός την δική του ανεξάρτητη είσοδο. Αποτελείται από ένα πολύ μεγάλο χώρο Playroom και 2 ξεχωριστά δωμάτια τα οποία επικοινωνούν με 2 ανεξάρτητα λουτρά. Οι χώροι αυτοί μπορούν να διαμορφωθούν ως υπνοδωμάτια ή χώροι γραφείων – εργασίας αφού άπλετο φως μπαίνει σε αυτούς μέσα από τα ειδικά διαμορφωμένα cours anglaises. Τα ιδιαίτερα αυτά στοιχεία αρχιτεκτονικής επιλέχθηκαν για να προσδώσουν φωτεινότητα με την μέγιστη αποτελεσματικότητα και σταθερότητα. Στην κατοικία συμπεριλαμβάνονται 2 θέσεις parking υπογείου με ταχυφορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων καθώς και αποθήκη.

Η Βούλα είναι μια από τις πιο εξέχουσες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας ενώ η περιοχή Πηγαδάκια αποτελεί ιδανικό σημείο για την απόλαυση της περιοχής καθώς βρίσκεται σε ιδανική απόσταση από όλα τα σημαντικά σημεία της Αττικής.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τζάκι

WC

Αποθήκη

Διαμπερές

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέσεις Parking: Δύο

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Συναγερμός

Ημιτελής Οικοδομή

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.