Πώληση Βίλα 231τ.μ. - Λειβαθώ, Κεφαλονιά

Ζητούμενη τιμή: 500000 €

Βίλα - Πώληση - Κεφαλονιά, Λειβαθώ

500,000 €

Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά, Λειβαθώ

ID: 231771007-356

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

5

Τετραγωνικά Μέτρα

231

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2005

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Βίλα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 231,66 τ.μ. σε οικόπεδο 697 τ.μ. στα Σβορωνάτα Κεφαλονιάς. Βρίσκεται σε προνομιακή θέση, εντός οικισμού, με καλή θέα προς τη θάλασσα, πολύ κοντά στις πανέμορφες παραλίες "Άβυθος" και "'Αι Χέλης".

Πρόκειται για 2 κατοικίες με ανεξάρτητες εισόδους. Το ισόγειο αποτελείται από ένα studio με σαλόνι, κουζίνα, υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, υπνοδωμάτιο με ensuite μπάνιο και WC επισκεπτών. Με εσωτερική μαρμάρινη σκάλα οδηγούμαστε στο δεύτερο όροφο ο οποίος αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια με ensuite μπάνια. Από τα μπαλκόνια του πρώτου και δεύτερου ορόφου η θέα προς τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα είναι μαγευτική.

Διαθέτει χώρο λεβητοστασίου, θέρμανση με σώματα καλοριφέρ, κλιματισμό, μπάρμπεκιου, πισίνα, έναν πανέμορφο κήπο με διάφορα δέντρα και φυτά και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης 2 οχημάτων. Η βίλα απέχει από το αεροδρόμιο μόλις 2 χλμ. και από τη Πρωτεύουσα του νησιού 8 χλμ.

Τιμή: 500.000€

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 5

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Δ

Θυροτηλεόραση

Αποθήκη

WC

Διαμπερές

Τζάκι

Επιπλωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Δύο

Θέα: Θάλασσα

Τοποθεσία: Κοντά σε παραλία

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Νέα Οικοδομή

Δίκτυο Υδρευσης

Δίκτυο Τηλεφώνου

Περιοχή Υψηλής Κυκλοφορίας

Δορυφορική κεραία

Πισίνα

Κήπος

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.