Πώληση Γκαρσονιέρα/Studio 37τ.μ. - Αγία Τριάδα, Φάληρο

Ζητούμενη τιμή: 103000 €

Γκαρσονιέρα/Studio - Πώληση - Φάληρο, Αγία Τριάδα

103,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Φάληρο, Αγία Τριάδα

ID: 231571017-88

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

37

Έτος Κατασκευής

1973

Όροφος

1ος

Κωδικός ακινήτου: 99-2049 –ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑ, ΡΑΔΙΟ CITY ΠΩΛΕΙΤΑΙ γκαρσονιέρα στον 1 όροφο οικοδομής, κατασκευής 1973. Προσανατολισμός Ανατολικός. Σε πολύ καλό σημείο της περιοχής. Έχει μαζί με άλλα 8 διαμερίσματα δική τους αποκλειστική είσοδο, χωριστά από όλη την υπόλοιπη οικοδομή. Ελάχιστα κοινόχρηστα. Μόλις ανακαινίστηκε πλήρως από επαγγελματίες, πωλείται επιπλωμένη με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, έτοιμη για εκμετάλλευση ή ιδιοκατοίκηση. Φωτεινή με καλή διαρρύθμιση χώρων. Αποτελείται από ένα άνετο χώρο Σαλοκουζίνας με διαμορφωμένους τους πάγκους, ντουλάπια κουζίνας, ηλεκτρικές συσκευές, ένα δωμάτιο με ντουλάπα μεγάλη, και λουτρό. Όλα λειτουργικά χωροθετημένα. Συνολική επιφάνεια 37 τ.μ Διαθέτει πόρτα θωρακισμένη, θέρμανση ατομική με κλιματιστικό, διπλά τζάμια, πατώματα από πλακάκι, συνθετικά κουφώματα. Ιδανική για ιδιοκατοίκηση, για εκμετάλλευση, για Airbnb, για φοιτητές, νεαρό ζευγάρι. Μόλις τελείωσε η ανακαίνιση και είναι άμεσα διαθέσιμη Αξίζει να την επισκεφτείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Στην διάθεση της εταιρείας υπάρχουν καταχωρημένα και άλλα πάρα πολλά διαμερίσματα, σε όλη την Θεσσαλονίκη, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Ζ

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Μπάνιο

Φοιτητική κατοικία

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.