Πώληση Γκαρσονιέρα/Studio 35τ.μ. - Αγία Τριάδα, Φάληρο

Ζητούμενη τιμή: 94000 €

Γκαρσονιέρα/Studio - Πώληση - Φάληρο, Αγία Τριάδα

94,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Φάληρο, Αγία Τριάδα

ID: 231571017-86

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

35

Έτος Κατασκευής

1973

Όροφος

1ος

Κωδικός ακινήτου: 99-2051 –ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑ, ΡΑΔΙΟ CITY ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ στούντιο στον 1 όροφο οικοδομής, κατασκευής 1973. Προσανατολισμός Νότιος. Σε πολύ καλό σημείο της περιοχής. Έχουν δική τους αποκλειστική είσοδο, χωριστά από όλη την υπόλοιπη οικοδομή. Ελάχιστα κοινόχρηστα. Μόλις ανακαινίστηκαν πλήρως από επαγγελματίες, πωλούνται επιπλωμένα με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, έτοιμα για εκμετάλλευση ή ιδιοκατοίκηση. Φωτεινά με καλή διαρρύθμιση χώρων. Αποτελούνται από ένα άνετο χώρο με διαμορφωμένα όλα τα λειτουργικά σημεία, την ντουλάπα ρούχων, τους πάγκους, ντουλάπια κουζίνας, τραπεζάκι, κρεβάτι, ηλεκτρικές συσκευές και λουτρό. Όλα λειτουργικά χωροθετημένα. Συνολική επιφάνεια από 25 τ.μ. έως 44 τ.μ. Διαθέτουν πόρτα θωρακισμένη, θέρμανση ατομική με κλιματιστικό, διπλά τζάμια, πατώματα από πλακάκι, συνθετικά κουφώματα. Ιδανικό για ιδιοκατοίκηση, για εκμετάλλευση, για Airbnb, για φοιτητές, νεαρό ζευγάρι. Μόλις τελείωσε η ανακαίνιση και αυτή τη περίοδο είναι όλα διαθέσιμα για να μπορείτε να διαλέξετε όποιο σας αρέσει και σας ταιριάζει. Η τιμή της αγγελίας είναι ενδεικτική και αφορά το στούντιο 25τ.μ. Αξίζει να τα επισκεφτείτε σύντομα για να έχετε το περιθώριο της επιλογής Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Στην διάθεση της εταιρείας υπάρχουν καταχωρημένα και άλλα πάρα πολλά διαμερίσματα, σε όλη την Θεσσαλονίκη, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Ζ

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Μπάνιο

Φοιτητική κατοικία

Επιπλωμένο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Πόρτα ασφαλείας

Προσανατολισμός: Νότιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.